19.9.09

Luceafarul...


Am un nou erou! Nu vreau sa dau nume..ca daca se simte, si-o ia in cap! Pot sa va spun o poveste imbarligata in mod special? Nu neaparat o poveste...poate o ecuatie povestita...Necunoscuta va deveni cunoscuta doar in toamna...
A fost o data o intriga. S-a facut un curs de specializare si ne-am intalnit, desi ne cunosteam...cat de cat, mai mult sau mai putin. S-au facut planuri de lupta dreapta, cu mingea la picior si/sau in poarta. Au trecut cateva luni. Apoi am baut o bere. Mint, am baut o limonada. Si ne-am reintalnit. Ne-am gratulat reciproc, ne-am intaratat si am stabilit intalnirea oficiala, dar neoficiala totodata.
Porni Luceafarul. Cresteau/ În cer a lui aripe, / Si cai de mii de ani treceau / În tot atâtea clipe...Si ne-am avantat in verde artificial. Si am alergat cu mingea la picior, cu emotia printre bare, am strigat de bucurie, de necaz si de nevoie...Si am facut o inmultire...inmultirea cu trei. Cifra magica. Trei in unul. Plus inca unul. Nu indeajuns.
Fara final...sau semi-final udat cu bere, in valuri si fotografii suculente. Sa vina toamna, sa se astearna frunzele galbene pe noile alei ale Parcului Astra...pe unde vom trece din nou..in calatoria Luceafarului..a ASTREI!

Scris in urma cu 15 luni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu