29.10.14

Pauză de team building..Astăzi avem CONCURS ...cu noul Yaris!

Sunt prea obosită să mă întâlnesc acum cu cei 13...bloggerii mei încă necunoscuţi ...cei despre care vă povesteam acum vreo trei săptămâni...Acum m-am întors de la o conferinţă interesantă şi foarte importantă pentru turismul sibian (al judeţului & al municipiului reşedinţă de judeţ:) 
Dar deja risc să-mi dezamăgesc cititorii pentru că-s o secretoasă...lenesă neintenţionată care nu-şi mai face treaba cum o făcea pe vremuri. Aşadar, deşi ceasul al XII-lea a bătut deja demult şi eu ştiu ştirea de-o săptămână, nu mă pot abţine să nu vă informez că la începutul lunii octombrie, s-a lansat în România noul model Yaris de la Toyota. S-a lansat cu tam-tam...şi cu un concurs de tip treasure hunt - căutarea, fotografierea şi dovedirea găsirii comorii pe patru roţi la noi/ voi în oraş. Cu acest prilej, toţi iubitorii de maşini şi de călătorii (sunt sigură că unii dintre voi, cam 70%..sunt cam pesimistă, nu?) sunt invitaţi să participe, în perioada 13 octombrie – 10 noiembrie, la concursul „Yaris în oraşul tău”! Participanţii surprind noul Yaris prin oraş şi ne arată prin fotografii sau videoclipuri că sunt printre primii care au descoperit cum Toyota Yaris îi inspiră să fie fericiţi la volan. Materialele sunt apoi înscrise în contul propriu de pe toyotamea.ro, iar câştigătorul va avea parte de o călătorie unică, Behind the Scenes, all-inclusive (transport, cazare, masă) pentru un week-end, la fabrica Yaris din Valenciennes, Franţa, unde va descoperi secretele din spatele automobilului.
Vă băgaţi? Mai bine mai târziu, decât niciodată...Să vă dau şi câteva idei..În Sibiul nostru care tinde s-o ia pe urmele Bucureştiului la număr de maşini...e aproape imposibil să giniţi în trafic bijuteria nou strălucindă (iar m-apucă inventatu' de cuvinte..off), dar cea mai simplă soluţie este să mergeţi cătinel-cătinel pe Şoseaua Sibiului, să vă opriţi la nr. 28 şi să solicitaţi un test drive...prin oraş...la zidul cetăţii sau în pieţele medievale ale Sibiului (a mare, a mică/ a lui Huet) sau în Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA, cu morile de vânt transferate din Dobrogea, în fundal. Staţi uşor ... că fără să aveţi aprobarea specială din partea direcţiunii nu se poate face un asemenea plan...
Ioi, poate ar fi mai bine să daţi un telefon înainte să programaţi test drivu' la Reprezentanţa Toyota din Sibiu. Şi fiţi atenţi la alte câteva cerinţe...de care dacă nu ţineţi cont v-aţi autosăltat atât de la premiile-surpriză puse în joc, cât şi de la marele premiu...călătoria pe de-a moaca gradul teribil de ridicat de genialitate, în ton cu sloganul noului model Yaris, “Genial în oraş, fericit oriunde!”, rezultat din adânca, dar jucăuşa creativitate în materie de realizare a filmuleţelor, a selfie-urilor, a sedinţelor foto pre-plătite, pe care le-aţi putea "angaja" pentru a fi cât de cât siguri de izbânda în faţa ochilor juriului format din angajaţi Toyota. Şi mai am trei cuvinte..pe care vă rog ţineţi-le minte:
CREATIVITATE, ORIGINALITATE, ATRACTIVITATE...
Vă ţin pumnii...mai aveţi 12 zile...sunteţi încă pe val...nu ca mine, întârziata celei de-a zecea probe a SuperBlog 2014.
Deşi, dacă nu vă mişcaţi repede..Sibiul ar putea pierde şansa de a-l da pe unul dintre câştigători. Pe surse sigure, am aflat că ne aflam pe locul al patrulea la categoria "Alte oraşe" cu 23 useri / 0 video / 19 poze la TOYOTA SIBIU - POLI MOTORS.

Hai, turaţi motoarele pentru noul Toyota Yaris! 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu