2.11.14

Team building...spre Caraibe via vacanţa de botez!

- Vă spuneam la una dintre ultimele întâlniri că ne-aşteaptă un botez în Palma de Mallorca. Hihihi..Eliza şi cei 13 candidaţi bloggeri necunoscuţi. Mamă, ce-o să ne mai distrăm, mai ales că vom avea parte de o vacanţă specială, a naibii de non-conformistă, pornind de la firul logicii lucrurilor..bine făcute..începând cu botezul proaspătului viitor creştin Ionuţ-Alexandru la Palma şi până la capăt...la continuare, în Ibiza. 2 în 1..
- Nu..Nu e bine. Dacă tot vom fi acolo putem să facem altceva...Cine are o hartă a lumii?
- Eu, Andrei! Unde vrei să ajungi?
- Păăăi...staţi să vedeţi. Noi vom fi la Palma..stăm acolo două zile..de ce să ne întoarcem în a treia sau a patra..de ce să nu organizăm o vacanţă de vis, într-o destinaţie exotică...gen Grenada, însulă din Marea Caraibelor, a fost descoperită în 1498 de Cristofor Columb, dar vaşnică în apărare...Indigenii au rezistat necolonizaţi până în 1650. Nu-s decât 6943,94 km de la Palma la Grenada. Dacă prietena ta ne face cinste cu ieşirea din ţară...de ce să ne întoarcem imediat? CND Turism – Vacanţe Speciale are o ofertă care nu poate fi trecută cu vederea...E un sejur pe care dacă nu ni-l facem nouă înşine cadou..o să-l regretăm toată viaţa..
[....gânduri, gânduri, gânduri..nu se auzea nici musca:)]
- Aţi amuţit? Cine e tentat?

- Ce spuneţi de ideea lui Andrei visătorul cu ochii deschişi..a lui Andrei, cel căruia i se dă un deget şi ...hap..înhaţă toată mâna...a lui Andrei care-mi preia mare parte din jobul pe care-l am în formarea voastră! Supunem la vot? Oricum câteva chestiuni trebuie despicate în patru: 1. dorinţa; 2. destinaţia; 3. prioritatea şi 4. caşcavalul..Ştiu că, în primă instanţă, v-aţi gândit la rotiţa drăgălaşă şi gustoasă..cu care am făcut sendvişuri acum două săptămâni...Nu, ştiţi voi, e vorba de bănuţi, evidenţă financiară, bani albi..pentru zile senine & exotice.
- Cine va fi observatorul voturilor şi observaţiilor acordate celor patru domenii pe care ni le-ai etalat cu atâta dexteritate organizatorică? 
- Andrei, de ce eşti aşa de cârcotaş? Nu ai încredere în buna noastră credinţă? Crezi că este cineva capabil să denatureze rezultatele? Dar, vă avertizez...la noi nu funcţionează principiul jumătate plus unu..iar, restul să fie obligaţi-forţaţi să-şi accepte soarta, fără să bodogăne, cinci ani...pe parcursul unei vilegiatúri exotice, a cărei primă parte este oferită pe ochii mei frumoşi, dar instigatoare ale poftei de cutreierări teribile. Şi încă ceva. Votul se va desfăşura în ordinea inversă. Prima dată, trecem în revistă bugetul fiecăruia dintre voi. Fără bileţele, fără coate date pe furiş, la marea deschidere..pe şleau..Aveţi sau nu aveţi?
1..2..3..4..5..6..7..8..9..10..11..12..13
- Nu mă aşteptam la o asemenea unanimitate..Asta nu poate să însemne decât că prioritatea unei vacanţe este pentru toţi dintre de gradul A. Am dreptate? 
- Fain. În afară de a fi o aproape fină cunoscătoare în ale deducţiilor logice, sunt şi medium diletant..şi presupun, fără a încerca să vă manipulez, că răspunsurilor voastre vor coincide, atât în materie de destinaţie piratească la iniţiativa lui Andrei...ştiam că eşti vânător, nu pirat..cât şi la nivel de dorinţă de ducă pe meleaguri pe care numai în filme credeaţi că puteţi vedea.

[...mică-prea mică probă SuperBlog 2014...mea culpa, vin alegerile peste noi şi trebuie să fiu odihnită când votez!]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu