16.11.14

Declaraţie...pe proria ta răspundere! N-ai avut internet?

Subsemnata...eu..[n-am timp..17 minute-mi sunt de ajuns?]..fără alţi martori neaveniţi..dar, oricum, bine primiţi..primiţi cu declaraţia-scuza pe onoarea mea?
N-am avut internet..intram pe facebook de pe smartphone..da' numa' să văd ştirile cum curg...şi să arunc, în momentul imediat următor, cu informaţii, idei & drăgălăşenii turistice..la Târgul Naţional de Turism al României.
Am avut o nouă, doar deja veche probă a SuperBlog 2014...e proba MediaDOT...atât de dragă mie..Mi se pun întrebări...Povesteşte-ne într-un mod amuzant şi creativ cum ar arăta viaţa ta de zi cu zi cu şi fără Internet. Cei care au prins perioada dinainte de “era Internetului” ne vor putea împărtăşi  cu uşurinţă din experienţele lor, iar cei care nu au amintiri de atunci îşi vor pune imaginaţia la treabă. De exemplu: dacă de mâine nu ai mai avea acces la Internet, ce ai face, cum s-ar schimba viața ta, cum ai mai lua legătura cu prietenii tăi din lumea virtuală?
Nu am timp să răspund..cert e că nu am avut internet...abia acum am aterizat de pe drumul Bucureştiului..Niciun acces la vreun magazin online procesoare, darămi-te la magazinul online hdd...

Ţapă..am pierdut proba, dar am promovat Sibiul...Judeţul Sibiu!

Un comentariu:

 1. Salut,

  Ma numesc Bitu Mihai si vreau sa te anunt ca au inceput inscrierile pentru concursul organizat de Mediapress Advertising SRL cu premii in valoare de 900 euro ( Locul 1 – 500 euro, Locul 2 – 300 euro, Locul 3 – 100 euro) si am fi onorati sa te numeri printer participantii la concursul nostru.

  In data de 10 decembrie vom da startul pentru publicarea de articole, asa ca nu mai este mult timp in care sa te poti inscrie la concurs.

  Pentru ati putea creea cont, trebuie sa intri pe www.bloghub.ro , platforma dezvoltata de noi pentru a putea organiza concursuri pentru bloggeri cat mai corect si cu o jurizare cat mai transparenta.

  Te asteptam sa te inscrii !

  Multumim !

  Bitu Mihai,
  SEO - Mediapress Advertising

  RăspundețiȘtergere