24.10.14

Team building...de aventură...la propriu!

- Mai e mult? Ne-ai spus că ajungem repede...
- Pai da, da' nici nu am trecut de Petroşani..Abia din Petroşani, pe DN 66A, se ajunge în Lupeni. La indicatorul "Spre Straja" se merge pe strada Calea Brăii până la a doua bifurcaţie unde se poate opta pentru telescaun (la dreapta) sau pentru "Drumul Crucii" (la stânga). Pe "Drumul Crucii" de vreo 9 km, iarna se recomandă auto 4x4 sau, obligatoriu, lanţuri la roţi...în caz de maşină neşmecheră. Bine că-i doar toamnă...şi doar plouă, dar de mâine vor porni ninsorile...ceea ce nouă ne convine, nu? Doar mergem să descoperim procentul de coeziune a echipei noastre...după aproape o lună de activităţi împreună. Interesante, dar cam prea sedentare...
- Activităţile le începem de mâine presupun...Abia aştept să-mi pun capul pe-o pernă, să-mi repun ochii la odihnă sub pleoapele bătute de lumina monitorului şi să visez, în avans, intuitiv, peripeţiile prin care vom trece.
- Fals, Irina! Când vom ajunge la Lupeni, drumul nostru împreună se finalizează. Veţi fi pe cont propriu, iar in maxim 45 de minute ne vom întâlni direct în Parcul de Aventură Straja, situat la câteva minute de mers pe jos de la Vila Alpin. Va fi deja ora 17 punct..iar greul doar de atunci va începe. Nu uitaţi să luaţi în considerare elevaţia traseului şi, bineînţeles, cele două posibilităţi. Şi încă ceva...Microbuzul vă va părăsi..merge sus, cu mine şi cu Andrei, care s-a oferit să ne fie şofer de ocazie..pentru ca atunci când veţi ajunge să găsiţi totul pregătit până la ultimul detaliu....Pentru orientare, luaţi harta asta...Mr. Google iar m-a ajutat! Da, Irina..
- Da' programul pentru turişti spunea clar că prima seară este una de odihnă...de plimbări de recunoaştere a terenului, a ghidului, a utilităţii timpului liber...:))!
- Noi nu suntem un grup obişnuit, noi sunt mai cu moţ, suntem antrenaţi...scuze, natura şi micile subterfugii de natură umană ne vor antrena...pentru ca în final să ştim exact în ce domeniu excelează fiecare...nu doar în unknown bloggin'. Start..
[...]
- Pe unde o luaţi? De ce vă avântaţi în pădure, de ce vreţi să luaţi muntele în piept? Nimeni nu vine cu mine...cu telescaunul?
- Văd că nimeni nu se înghesuie...vin eu, Irina, cu tine..
- Mulţumesc, Daria..Dară să mergem...să fim mai repede ca restul trupei sus..
[...]
- Am lăsat fetele singure..dacă li se întâmplă ceva..Radu şi Valentin..mergeţi voi şi prindeţi-le din urmă...O să ne dea Eliza nişte calificative...total neconcludente & subiective dacă facem greşeli de genu' ăsta..
- Bine că te-ai găsit tu, măi Alex, cavaleru' lu' peşte mămăligă-prăpădeşte...Du-te tu, eu ştiu că soraă-mea n-are nevoie de bodyguard...
[17.00]
1...2...3...4...5...6...7...8...9...10...11...12...13...sunteţi toţi, vii şi nevătămaţi..
- Nu chiar, eu m-am zgâriat când am vrut să-l înspâimânt puţin pe colegul "geek"..cel cu smartphonu' după el, Rareş..dar, Miruna, Xena, nu alta..mi-a sărit în spate.
- Gata cu pâra..facem trei echipe a câte patru "războinici". Am trei steaguri, unul verde, altul galben şi ultimul roşu. Eu cu Andrei rămânem în stand by să verificăm corectitudinea şi ingeniozitatea acţiunilor voastre. Echipa verde va cutreiera parcul de aventură în căutarea legăturii spirituale a muntelui, echipa roşie va amenaja, în partea de nord a parcuuil tabăra de campare peste noapte, iar cea galbenă va strânge combustibil...pentru cel mai mare foc de tabără...
- Doamnă, vă bateţi joc de mine..cine sunteţi dumneavoastră? Vă înţeleg dorinţa de distracţie, în acest sejur de la Straja, aplombul în materie de team-building, dar vacanţa petrecută aici, la Straja...se află sub jurisdicţia mea...Bine aţi venit, sunt Raul..antrenorul vostru, dragii mei...SuperBlog 2014, cu a sa probă a şaptea, m-a desemnat să vă arăt toate secretele aventurii, ale muntelui, ale Vieţii...



3 comentarii:

  1. Curata aventura, vad ca ai spirit de conducator!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aventură da..conducător nu :)! Mi-a tăiat macaroana Raul, antrenorul..mai, mai să mă facă să-mi pierd self-esteemu'..Da' nu mă las..chiar acum când am o echipă de..13 bloggeri necunoscuţi? :))

      Ștergere
  2. Imaginatia ta, spiritul tau de aventura...si-au spus cuvantul si in acest ...post... Frumooos ! Succes in continuare si nu mai intarzia...Incearca sa fii mai pe faza ! Nu lasa totul pe ultima zi, pe finalul zilei !... E pacat sa iei 95...din care sa ti se "taie" 30 !?

    RăspundețiȘtergere