3.10.12

Maşina viitorului meu soţ - Toyota Avensis

[nota bene: postarea am început-o la întâi octombrie, pe seară...va continua pe alte câteva sfârşituri de zile SuperActive:)]

Oh, Doamne...nu-mi pot crede urechilor bâzâitul pe care-l aud de câteva minute în urechi..E gândul care mi s-a năpustit zbânţuindu-se de carcasa craniului...dar, într-un mod plăcut, relaxant, visător...ciudată introducere în subiectul-mamă! 
Totul a pornit de la prima probă a SuperBlog 2012, în prima zi a lu' Brumărel şi de la faptul că mintea mea, înnebunită într-câtva de luna plină şi adânc neodihnită noaptea trecută, a luat-o razna în corelaţii fantasmagorico-idealiste, cu bază reală...sau?...îmi spuneţi voi...pe şoselele patriei, ale Europei, a pornit cu bacul/avinoul ş.a. până a ajuns în America/ Canada, apoi, iarăşi în US...în Alaska şi, prin Strâmtoarea Bering, [despre care Jules Verne scria în César Cascabel la sfârşitul secolului al XIX-lea "ca urmare a ridicărilor geolo­gice începute din epoca glaciară, s-ar putea întâmpla chiar ca, într-un viitor foarte îndepărtat, prin acest punct să se facă joncţiunea între Asia şi America. Ar apă­rea atunci podul visat de domnul Cascabel, ori – şi mai exact – o şosea desti­nată călătorilor"] direct în Asia şi în a sa Ţară a Soarelui Răsare. 
Da! Vorbeam de Mintea-mi, zburdalnica de ea! Aţi înţeles bine, dar doar pe jumătate..Aluzia subtilă nu ştiu dacă aţi percutat-o. Oricum e destul de greu şi pentru mine...ştiu doar că sunt inspirată intens de câteva cuvinte-cheie...design sofisticat, calitate premium, tehnologie avansată, experienţă plină de satisfacţii + Gândul şturlubatec născut după citirea primei teme a concursului. Aaaa, am uitat să vă spun, ieri (01.10) nu am apucat să dau citire exerciţiului aflat pe rol, dar intuiţia mi s-a dovedit, din nou:), la cote ridicate...Am acţionat în avans, mi-am finalizat proiectul de preluare a materialelor culinare pentru Sesiunea de comunicări Marketingul şi educaţia în muzee, dar, în apropierea clădirii în care mă aflam, am profitat să-mi trag în chip volanul unui utilaj, moto-stivuitor...a cărui marcă o puteţi recunoaşte uşor şi este într-o teribilă legătură cu ceea ce sunt pe cale să mărturisesc...
Recunosc, nu am carnet de şofer, dar calităţile Maşinii au trezit Gândul, şi Visul, şi Dorinţa de a-mi cunoaşte persoana remarcabilă a vieţii mele, care să întrunească, la fel ca Avensis, calităţile extrase prin acele key words, enumerate anterior.
Da, aşa trebuie să fie..., dar permiteţi-mi să pornesc cu interiorul şi să nu vorbesc la timpul viitor...pentru că-mi sună prea greu tangibil...deşi...nobody knows şi, totodată, să mă adresez lui, pe numele mic...Petre, alintat Petruţul meu:), destăinuindu-i virtuţile, în paralelismul indus de Ea, viitoarea lui dragoste remarcabilă, pe patru roţi.
Nu sunt geloasă, pentru că îl/o cunosc prea bine: sufletul, de o calitate premium, este dublat de întreaga experienţă a vieţii, acumulată de-a lungul a trei generaţii, care nu au trecut degeaba pe lângă el/Ea, ci i-au oferit înţelepciunea de a ştii să-şi pună în valoare bunătatea, simţul practic & de familist(ă) convins(ă). Iar eu nu pot decât să mă bucur pentru că am parte de Petruţul meu meticulos, atent până la paroxism, câteodată:)...[e bine Petruţ! Continuă tot aşa!], captiva(n)t & carismatic prin nebunia lui/ei pentru tot ceea ce înseamnă tehnologie de ultimul răcnet..Păi vă daţi seama că, mie, atehnică prin definiţie, a reuşit să-mi explice, să mă facă să înţeleg sistemul multimedia avansat Toyota Touch&Go Plus, care oferă funcţii superioare de conectivitate, setând standardele în clasa sa...ştiu şi eu puţină germană, dar clipul pe care mi l-a arătat, e de milioane..


mai am multe de spus, dar doar atunci când îi voi arata postarea mea pentru SuperBlog 2012 şi pentru el, însuşi. (Hihi..habar n-are ce i-am sortit, ştie Maşina, cred că o va iubi mult, dar nu ştie de faza cu căsătoria, şi nici de faptul că eu îl am în planul vieţii...pentru tot ceea ce a făcut, face & va face pentru mine, o Viaţa-Experienta continuă plină de satisfacţii. O vieţuire confortabilă, plăcută, relaxantă, eficientă şi, să nu mă acuzaţi de egoism...poate doar realism acut:), mai ales, VIABILĂ. 
Şi, iar mă scuz, iertaţi-mi semi-plagiatul...am luat calităţile noului Avensis şi le-am pliat pe un Gând, un Vis, o Dorinţă, o Viaţă!



2 comentarii:

  1. Eliza, iti doresc ca viitorul sot sa functiioneze la fel de bine ca Toyota Avensis, fara multe pretentii si fasoane. Si mult succes la SuperBlog 2012! deocamdata te descurci foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. 10x...oare va veni viitorul soț? Cât despre calități...doar sper!

    RăspundețiȘtergere