22.10.12

Parfumul fermecat


Perfect, dar cu penalizare! Dacă tot am pornit-o târziu, din motive atât de obiective, încât nu vreau să vi le scriu, să nu vă întristez, îmi permit să schimb datele problemei, pardon, a probei no 8 de la SuperBlog 2012. Păstrez darul, dar îl transform după situaţia pe care am putut-o trăi anul trecut, în Franţa. V-am povestit atunci despre aventurile ciorbei de salată verde, din care a lipsit usturoiul..despre Hambarul din Pivniţă, dar am omis intenţionat o întâmplare [din simplul motiv de a nu stârni invidii, gelozii, bârfe], care a durat..nici mai mult, nici mai puţin, 24 de ore! Acum, sunt forţată s-o declar/ declam/ reinventez. Conştiinţa mi-o cere. 
Aşadar, iniţial, nu a fost vorba de nici o petrecere strălucitoare, mirifică, răpitoare, incendiară...După cum v-am spus, eram în vizită, la prietena mea, Ra, bibliotecară la secţia destinată copiilor, din biblioteca unui cartier din Troyes. Într-o după-masă, primim invitaţia să ne alăturăm copiilor la vizionarea colectivă a filmului apărut cu un an înainte, Alice in Wonderland (2010). Normal că am răspuns pozitiv pentru că romanul lui Lewis Carroll mi-a plăcut la nebunie, de când eram mică...iar, actorul principal, Johnny Deep, m-a înnebunit, când am crescut mai mare...Hărmălaie, copilaşi care vorbeau în franceză, râdeau, se hârjoneau..începuse să-mi sară muştarul, mai erau cinci minute până la începerea filmului...iar ei nu mai terminau din chiţăieli. Ca să fac să tacă puţin, îmi scot parfumul din geantă, să le arăt cu cine se vor întâlni ei în film...cu un alt Iepuraş decât cel negru, pe care li-l etalam eu...Miraţi din cale-afară au rămas cu guriţele căscate atunci când, vrând să mă joc puţin "Press to Play!", parfumul a ţâşnit din sticluţă, iar eu am dispărut din faţa lor, lăsând în urma mea mirosul unui parfum vesel, compus din elemente florale contrastante şi ingrediente spumoase:)...Dar, povestea de abia acum începe!
M-am cam grăbit, când stropul m-a atins şi m-am trezit face 2 face cu Johnny, la care mă gândeam. Nu eram pregătită pentru o asemenea surpriză, dar intuiţia mă împinsese să-mi fac două codiţe împletite şi, astfel, să apar în faţa lui, ca unul dintre personajele dragi lui, Alice! Planul de seducere a fost construit total, în zbor, spontan, pe negândite..pornind de la un cântecel drăgălaş pe care i-l şoptea acum o domnişoară necunoscută "Twikle, twinkle, little star. How I wonder what you are. Up above the world so high, like a diamond in the sky!" Nu era chiar clasicul cântec de leagăn, şi nici o invitaţie la somn, dar a putut fi comentată, aşa, în barbă, scz me, bărbuţă: Aaa, clar am de a face cu o fană...oi fi steluţa ei..:D! Nici chiar aşa, am lacune majore pentru a fi catalogată drept "fan", o simplă admiratoare...Dar, cu siguranţă ne vom cunoaşte îndeaproape, în cele 24 de ore pe care le avem la dispoziţie împreună, graţie Press to Play cu Playboy VIP, iar VIP-ul meu eşti tu! Vrei să ne jucăm acum, pe drum sau la destinaţia finală, unde te voi duce? Dacă-ţi intru în joc, şi-ţi dau răspunsul acum, cu ce mă încânţi? Truth or Dare...Adevăr sau Provocare! Noutatea acestei runde constă în aplicarea imaginaţiei, fie ea copilărească, hazlie, matură sau cu menţiunea "interzis persoanelor sun 18 ani". Vreau să te cunosc mai bine şi, mai ales, mă voi bucura atunci când mă vei descoperi tu...Accept provocarea jocului. Probabil, ştii cât de mult ADOR să mă joc! Dar totuşi propun să mergem într-un loc mai liniştit. Copiii pe care îi aud în surdină nu-mi creează atmosfera de a fi atent doar la tine. Unde? La Paris, în Disneyland. E încă ziuă. Joci cu mine, înţeleg! Ok, mergem la Paris! Mergem în lumea desenelor animate..iar după aceea vei avea o micuţă surpriză...plăcută, care îţi/ ne va aduce noi, şi noi elemente/senzaţii de cunoaştere reciprocă.
[Disneyland, Paris - orele 18.00 - 21.00] Adevăr! Cu ce m-ai vrăjit? Vei descoperi, pe parcursul serii, în mici stropi parfumaţi, care fiecare spun câte-o poveste...Aici, Johnny se strâmbă în stilu-i caracteristic, şi adaugă...Cred că nu mai putem amesteca poveştile, cred că e cazul să facem paşi...Pe Boulevard de Clichy, spre un muzeu pe care l-am vizitat săptămâna trecută, când eram aici, în Paris, cu prietenii mei...Musée de l'érotisme, sper că aici te gâniseşi şi tu să mă duci...Gând la gând, cu bucurie! E până la ora 2 a.m. deschis, dar, nu-i aşa, noaptea va fi încă tânără...


[ps Ai fost vrăjit, sedus şi neabandonat...by Eliza Day & Night, cu ajutorul Playboy VIP For Her de la COTY, care s-a dovedit şi pentru tine, dar şi pentru dragii mei, de la SuperBlog 2012 care mă vor penaliza pentru întârzierea, cu o zi. Am o scuză, recitiţi-mi postarea...Am fost ocupată cu amintirile!:)] 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu