8.1.11

CM săptămâna viitoare...




...de fapt CO, pentru că în afara tratamentului care mă va pune pe picioare, să fiu, cel puţin, la fel ca până de Crăciun...voi avea 5 zile de odihnă (activă...pentru că îmi iau Dell-ul cu mine) la spital. Good bye, Piaţa Mică! Nu cred că aţi mai văzut aşa o dereglată ca mine, pentru că şi eu sunt extrem de uimită de propriu-mi comportament. Ok, v-am ţinut la curent cu tot ce-am făcur anul trecut, am respectat anumite reguli de menţinere a sănătăţii...dar nu îndejuns. Nu am exagerat cu efortul fizic & intelectual, nu am stat la soare, nu am avut supărări, nici stresuri sau altele...DAR am omis ceva. Pentru simplul fapt că nu mă mai lovisem de asta...deşi ar fi trebuit să gândesc un pic mai adânc. Oboseala a existat, dar s-a strâns treptat, pe nesimţite...şi a răbufnit la sfârşitul anului 2010...pentru că sediment peste sediment şi deasupra alte sedimente de oboseală trebuiau să ducă la un puseu. De MS. Acum trebuie rezolvat cu 5 perfuzii, somn, citit, vizionare filme...într-un cuvânt work-REHAB. Promit, pentru viitor, să nu mai fac niciodată tratamentul după-masă, iar ziua să merg la muzeu...că nu mai poate muzeul fără mine, iar eu fără el. Dereglare în toată regula! Dar...





Dar ideea acestei postări e alta...am nevoie, până mâine, ora 17, de câteva recomandări de filme bune - Delia, în afară de Războiul stelelor...pentru că team-building-ul de Star Wars e în plan anul ăsta, trimestrul I:P! Please start!

ps Ultimul film care mi-a plăcut foarte tare a fost Shutter Island...ceva de genul doresc:)

9 comentarii:

  1. Eliza iti recomand TURISTUL (sau the tourist in engleza) si From Paris whit love (asta nu e in genul celui pe care il vrei da e destul de haios). Razboiul stelelor,toate cele 6 episoade, sunt in planul de team-building din 2011.

    RăspundețiȘtergere
  2. 1. Elegy
    2. The Ghost writer
    3. Diary of a sex addict

    Insanatosire rapida si relaxare placuta.

    Joana Buta

    RăspundețiȘtergere
  3. Drama: "The Thin Red Line".
    Comedie: "The Hudsucker Proxy".
    Nu-s prea accesibile dar poate reusesti sa faci cumva rost de ele.

    RăspundețiȘtergere
  4. The Notorious Bettie Page nu e de lepadat... Finalul iti da un oic de speranta. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc frumos 22ror:)...toate filmele pe care mi le-ati recomendat sunt pregatite...si gata sa-mi asigure my movie week:)!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eliza, eu nu m-am incadrat in limita de timp...Dar mai bine mai tarziu decat niciodata!
    Nu stiu ce filme ai vazut si ce nu:

    comedie: My Life in Ruins, Gulliver's Travels, The Hangover, The Boat That Rocked, Knight and Day, Little Miss Sunshine, Date Night, Killers, The Invention of Lying, Role Models

    animatie: Up, Megamind, The Incredibles, Despicable Me, 9, Ratatouille

    adventure: Sin City, Sherlock Holmes, Red, The Brothers Grimm, The Bourne Ultimatum, The Brothers Bloom, Planet terror

    Evita The Sorcerer's Apprentice, e o prostie! Am incercat de doua ori sa-l vad si n-am reusit.

    RăspundețiȘtergere
  7. 10x a lot...mi-ai dat filme de vazut pentru primul semestru al anului...sa ma tin de ele...:) O seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sanatate, ai grija de tine! :)

    RăspundețiȘtergere