30.10.13

Şttt..şttt..şttt..


...mi-au spus că nu trebuie să spun nimănui. Nu, nu mi-e frică, doar că le-am promis că voi tăcea chitic, că buzele-mi vor fi pecetluite. Ştiu că ştii că-s o vorbăreaţă, că arareori mă pot abţine să nu-mi exprim cauzele bucuriei pe care mi le-ai citit în ochi. E limpede că te-au frapat prin licăririle lor jucăuşe şi complice, atunci când ne-am întâlnit imediat după ce am aterizat. Nu...nu am fost cu avionul, elicopterul sau balonul. Nu mă mai trage de limbă, nu vorbesc pe această temă. Ioi, stai puţin, ştii că-s o mare căutatoare de soluţii, pe toate planurile de activitate. Oare pot să fac o mică şmecherie? Gata...Am plecat. Mi-a venit o idee. Ne întâlnim pe blogul meu, mai pe seară, chiar la noapte că şi aşa astăzi am dead-line la proba cu număul 12 din SuperBlog 2013
Dragă Ana..nu puteam să vorbesc, dar de scris nu mă opreşte nimeni. Poate doar lipsa curentului sau a fluxului de Internet/ internet. Apropo, trebuie să-i fac această cinste şi onoare de a ţi-l explica cu ajutorul Doamnei Wikipedia, mai ales că ieri a fost ziua lui, Ziua Internaţională a Internetului, născut în 29 octombrie 1969, la ora 22.30. Stai puţin, hai să facem un pact. Te voi suna ca să-i adresez niscai întrebări, dar tu nu ai voie să mă interoghezi sub nicio formă. 
Ţrr..ţrrr...ţrrr. De ce răspunzi aşa greu? Nu-i bai. Hai să ne jucăm de-a ghicitorile, pe nevorbite. Intră pe chat-ul facebook-ului. Vezi că-ţi trimit patru poze...cu schepsis...Fii foarte atentă la detalii pentru că...vei afla secretul sfârşitului de săptămână şi a hălăduirilor eliziace. Aceste patru exemple din fotografii te îmbie să cugeţi, nu-i aşa? Am fost într-o vizită de recompensare...ghiceşte unde şi cine m-a invitat. Chat-tănim în continuare:)
Păi, e cam clar..E vorba de o familie: tatălui îi revine barul. Precis e un bărbat care apreciază eleganţa, luxul şi a văzut prea multe filme. Ar fi un globe-trotter în căutare de aventuri, dar are deja o nevastă rafinată pe care o respectă şi-i face toate poftele. Anaaa...mai stop, nu aşa se vorbeşte. Pofte..Hai, pofte...dar, menţionez "pofte" clasice şi elegante. 
Zi-mi acum a cui e bufniţa? Dar brăţara? 
Uite ce cred eu..Bufniţa pictată manual, decorată cu cristalei şi realizată din ceva metal argintat..e totuşi a unui tânăr, fiul familiei...care se visează mare avocat...are simbolul Atenei, dar se vede cu ochiul liber că-i doar student la drept..cu ambiţii de High Hopes. Cât despre brăţara de piele căreia i s-a ataşat accesoriul bufniţei stilizate, faine, ochioase, misterioase şi strălucind a cristale precis aparţine fetei, sora viitorului dom' avocat, o tipă care ştie ce vrea..şi e iarăşi clar...cadourile sunt pentru ea la ordinea zilei şi a nopţii, pentru că simt că are destul de multe lucruri de ascuns...jdemii de surprize, inocente şi nu prea...
Ana, medium ce-mi eşti...Mai am o întrebare...cu toate detaliile pe care mi le-ai dat, nu ştiu de ce mi se pare că de fapt eu am picat în cursa ta...Tu ştii de fapt unde am fost, nu-i aşa? 
M-ai prins. Îmi face mare plăcere să vorbesc despre familia LuxuryGifts.ro...şi am vrut să-ţi dau unele amănunte pe care s-ar putea să nu le fi aflat încă. Uite, ştiai că partea economică păleşte în faţa experienţei de peste douăzeci de ani şi a cadourilor de suflet care păstrează amintirile vii şi reînvie emoţia de fiecare dată când sunt privite şi oferite? 
Dar din dar se face rai...Noapte bună, Eliza!









5 comentarii:

  1. Las-o pe Ana, are o manastire in plan...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gata, am lăsat-o...m-a ajutat să-mi spun..scz ..scriu secretul, fără să-mi încalc promisiunea..
      Important e să nu se călugărească, dar și să aibă intuiția sacrificiului..Și să facă o șmecherie pentru a-și fenta destinul...:)!

      Ștergere
  2. Colierul este superb, iar pentru bufnicioare am o slabiciune....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Brăţara e pe locul întâi între preferinţele mele..urmează colierul şi musai-ul de recercetare a site-ului luxurygift.ro...pentru că s-ar putea să am surprize:)...dintre cele mai plăcute.

      Ștergere
  3. Alege ceasul tau preferat Invicta de pe Brawat.ro si presti un ceas cadou la fiecare produs comandat. Recomand si voua! Incearca si nu vei regreta.

    RăspundețiȘtergere