24.3.13

Neprofesionistă...dar, măcar, sinceră..:)


Nu vreau să scriu mult, vreau însă să-mi anunţ o bucurie...veche deja, dar abia de o lună fără două zile împlinită.

Să recapitulăm firul întâmplărilor: aşadar m-am dat în 11 august cu Harleyu' [Pe Alba Iulia, în jos, ne dăm în cercul giratoriu...Mă gândeam ok, e fain, păcat că e puţin. Dar nu! Trecem de Ibis, trecem pe sub balconul meu...Mergem. Viteză. Confort. Nu mai am baterie nici la aparatul foto, nici contul Vodafone aka Internet, pe care nu l-am încărcat. De lene. Dar nu contează! Trăiesc clipa! Atât de fain! Am filmat puţin ceva din drum şi bordul motocicletei Harley Davidson..care-mi era gazdă primitoare, dacă înţelegeţi ce vreau să spun:), până în momentul în care m-a apucat frica la gândul că nu o să pot găsi/număra fărâmele telefonului, care ar fi putut să-mi zboare din mâna stângă datorită forţei de gravitaţie, corelată cu v şi cu gradul accentuat din B-atitudinea-mi, care nu m-a părăsit încă....], iar continuarea o scriam la începutul anului [Există o dovadă video a aventurii, dar şi una a dezinteresului pentru tehnică... Nicio logică? Corect! Filmarea se află undeva pe telefon, pe Micro SD Cardu' meu de 2 GB, singura problemă sunt două:) 1. Mi-am pierdut adaptorul care mă ajuta să-mi descarc amintirile foto/ video în laptop şi 2. Încă n-am făcut comanda la MediaDOT, să-mi ridic unul dintre premiile SuperBlog 2012, voucher-ul de 50 de lei.]

Semi-finalul s-a întâmplat în 26 februarie, când mi-a venit curierul cu comanda mea de la acest super profi magazin online...Acum nu mai e concurs, nu mă acuzaţi că fac reclamă gratuită...De fapt, da...o fac, dar nu fără temei:). 
Lenea, de care vă povesteam + atehnicitatea mea au trecut în pas de festina lente şi iată-mă astăzi în faţa unui nou 1st time care vă aduce în faţa ochilor dovada plimbării eliziace & ARTmaniace pe motorul Harley Davidson, care a fost postată, fără prea mare tam-tam, pe contul de youtube, al subsemnatei. Da, v-aţi prins am reuşit să-mi descarc filmuleţul făcut în mers cu telefonul meu GreenCharme...de la Mikiduţa şi să fac primul meu upload. (să nu ascultaţi cu sonorul la maxim!:)


4 comentarii:

  1. Zuper tare ! -plimbarea, adica...filmarea...na...asa, de dovada, merge, ce sa zicem:P))) ma intreb de cate ori l-ai lovit cu telefonul in cap pe conducator...:)))
    Pupici si congrats pt premiu->card!
    Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eram sigură că tu te sesizezi la comentat...:P, mai ales că ne-am întâlnit înainte de aventură..şi mă chemai la Brukenthal, iar eu pornită pe-o idee, de care nici măcar nu eram sigură...te-am refuzat şi am plecat...în căutarea 1st time-ului! De lovit telefonul de capul biker-ului...nici vorbă! Te-am prins, n-ai avut răbdare să te uiţi până la sfârşitul filmuleţului..:D! Te pup! Ne vedem marţi la trabucuri?

      Ștergere
  2. In Italia m-am indragostit de motociclete, dupa ce m-a dat cateva ture sotul unei prietene. Din pacate, aici doar un prieten are motocicleta, dar nu este pentru doamne, ci pentru curse pe dealuri. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) mai caută! Sau profită de evenimente...aşa cum a fost pentru mine ARTmania 2012.
      ps...si cu motocicletele enduro e fain...peste dealuri! Încearcă!

      Ștergere