19.11.10

Concurs marca 10 Mari Sibieni şi Ars Hungarica


Prin amabilitatea organizatorilor, campania “10 Mari Sibieni” se conectează la un eveniment cultural de gală din Sibiu. Este vorba de Ars Hungarica (aici). Festivalul aduce la Sibiu mari lucrări de cultură din Ungaria.

Noi vă oferim patru invitaţii la evenimentele de gala din fiecare seară. Dacă câştigaţi invitaţia veţi putea urmări spectacolul de balet Raymonde din data de 25 noiembrie 2010, Gala Dunării din 26 noiembrie 2010, Concertul orchestrei Nemesz din 27 noiembrie 2010 şi concertul formaţiei “3+2″ din Ungaria in 28 noiembrie.

Tot ce aveţi de făcut este să răspundeţi la următoarele trei intrebări.

1. În ce an începe construcţia Palatului Brukenthal din Piaţa Mare?

2. În ce an a murit Miklos Borsos?

3. În ce an, Andrei Şaguna înfiinţează Institutul Teologic de la Sibiu actuala Facultate de Teologie din oraşul nostru.

Răspunsurile le găsiţi, citind biografiile acestor trei mari sibieni, fie pe www.razvanpop.ro (aici), fie pe www.cemerita.ro (aici), fie pe contul campaniei de pe Facebook (aici), fie pe blogul Alexandrei Capota (aici) - avocatul lui Samuel von Brukenthal, fie pe blogul Mariei Marin (aici) - avocatul lui Andrei Şaguna.

Răspunsurile le puteţi da, sub formă de comentarii, la articolele postate cu acest concurs de pe blogurile sibiene, deci la mine pe blog. Va rugam sa ne treceţi un mail valid prin care vă putem contacta pentru a vă putea înmâna invitaţia, în cazul în care aţi câştigat-o în urma tragerii la sorţi, ce va avea loc în data de 23 noiembrie.

Comunicat de Răzvan Pop & Tudor Popa

...Şi acum câte ceva din experienţa mea maghiară de anul ăsta, din vară, când în Muzeul în aer liber s-a desfăşurat o parte din programul Week-end-ului HUNGARIKUM Sibiu, 24-26 iunie 2010. Ploua infernal..mamă, ce îmi place să exagerez...dar tot aşa ploua, în aceeaşi zi, dar de dimineaţă la Red Bull Romaniacs...la Preludiu, ioi, iar am greşit...vroiam să scriu Prolog! Deci, nu mă dau bătută când e vorba de motociclete, dar şi de GULYÁS, în 6 (parcă) ditamai ceaunele...buuuun...bune amintiri, în orice caz! Şi pentru că să simţeam că am prea multă energie...mi-am zis că nu strică un CEÁRDAȘ ... pe care l-am jucat în curte la Centrul Cultural Hungarica, Felinarului 6...tare! Iar energie!

Deci, vreau răspunsuri...să bâzâie contorul de comentarii...vreau să sune telefonul...scz, era din altă piesă...haideţi dacă nu vreţi să rataţi o nouă şansă de fun prin culturalizare! Vreau răspunsul corect! Vreau răspunsurile!!!! Acum! Să văd primul comentariu! Cât mai trebuie să aştept? Poate vrea domnu', poate vrea doamna...Îndrăzniţi! Acum!

ps...vă place stricneala mea...pe o chestiune serioasă? Mie da, că sunt foarte funny în oglindă când îmi joc rolul!

pps...vreau acum primul răspuns, grăbiţi-vă REPEDE (:P)!2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ignora-maaaa.... "familia nu are voie sa voteze" ca la toate marile concursuri. Noi suntem familia "10 mari Sibieni", nu?

    RăspundețiȘtergere