16.10.13

Nu mă pot concentra..

...am trecut de ora şapte, aşadar mâncarea pentru azi s-a prescris deja. Facebook-ul vuieşte a gaze de şist (explicaţii Mrs. Wikipedia, în engleză), a proteste, a încrâncenări..a probleme reale, iar eu îmi caut un punct de sprijin iluzoriu..
Cu lumina stinsă, cu un gând ascuns în întuneric, mă îndrept tiptil spre frigider, deschid încet uşa şi mă izbeşte incendescenţa care şade cuminte pe cel de-al doilea raft...Eu ştiam eu că am lăsat două bunătăţi acolo...De ce e un singur miez, de ce văd o singură lumină, de ce nu-mi respect promisiunea făcută mie însămi de a nu râvni la...calorii peste program? Am cel puţin o scuză, îndrăgosteala de brânză, databilă acum un an, pe vremea asta...cumulată cu savoarea uneia specilizate în pufoşenii gustoase, inedite, creative, vitaminizate şi total naturale. Ceva cu adevărat nou: brânză  cu gust de lapte proaspăt, extrem de bogată în Calciu şi Fosfor. Poate că nu-ţi vine să crezi, dar două porţii de Miez de Lapte asigură 66% din doza zilnică recomandată de Calciu şi 50% din cea de de Fosfor. Iar Calciul şi Fosforul sunt foarte importante pentru organism, ele răspund de sănătatea oaselor şi a dinţilor noştri. Iar Miezul de Lapte este făcut, aşa cum probabil te şi aşteptai, doar din lapte, cheag şi puţină sare. Nici vorbă de coloranţi, conservanţi sau alte adaosuri artificiale. Îl găseşti în ambalaj practic de 3x75 g, exact cât să prepari orice îţi doreşti: aperitiv, gustare sau desert. Forma, moliciunea şi prospeţimea te vor încânta, cât despre poftă de mâncare sau pasiune... aşteptăm să ne spui tu! Adică eu? Chiar eu? Numa' un pic. Să termin şi ce-a de-a doua porţie pentru a-mi avea efectivul complet de calciu şi fosfor că tocmai am găsit-o în cămară. Acolo mi-am ascuns-o să nu mi-o hăpăie posibilii musafiri nepoftiţi. Ce spuneai? Vrei feed back? Eu mai vreau o bucăţică, mai doresc un răsfăţ seratic, vreau vise frumoase prinse în dreamchatcher-ul meu cu pene albe..Vreau albul abolut...
L-am găsit aici!
Ioi, deja visez. Esenţa laptelui proaspăt strâns de Delaco, miezul suprem al băuturii mele preferate mi-aminteşte de o imagine de poveste..de tărâmul minunat unde râurile curg cu lapte şi miere în loc de apă...
Gata, Elizo, du-te la culcare, ai grijă ce-ţi doreşti că s-ar putea să primeşti! 
ps..ok, am trecut încet-încet de proba a cincea din SuperBlog 2013, iar cu gura plină de vise pufoase cu miez de lapte real/ ireal, dar teribil de apetisant şi savuros, vă doresc o noapte liniştită şi vă dau întâlnire în reverie..
pps..nu v-am spus combinaţia mea de astăzi...un Miez de Lapte bucurat de vecinătatea unei portocale dulci şi a unei felii de cozonac cu nucă. Strange? Poate..dar yammy

4 comentarii:

  1. Hai că ai reuşit şi de Proba 5 ! Ştiu cât erai de îngrijorată şi că nu te puteai concentra...din pricina ştirilor cu Roşia Montana, şi mai cu gazele de şist (mai ales că pe Net... apăruse şi o ştire falsă ... Bine că n-a fost reală !!!) ... Deci ai trecut de proba 5 ...urmează 6, 7 ...etc.) Succes în continuare ! Iar despre produsele Delaco...ce să spun? Sunt o ...bunătate... şi nu trebuie să fie ....ignorate !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru o asemenea bunătate de comentariu..ai câştigat ultima bucăţică de răsfăţ..matinal, mâine dimineaţă:)!

      Ștergere
  2. Daniela, de la Delaco23 octombrie 2013 la 13:33

    Eu stiu asa: degustarea "in interes de serviciu" nu se pune si nu se prescrie, indiferent de ora. Si poti sa ma crezi pe cuvant, am ceva experienta. Multumesc pentru articol.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci m-am liniștit...doar că am repetat experiența, în ultimul timp, la ceasurile opt, nouă, chiar și zece...dar nu mai are "interes de serviciu"..:))
      Cu plăcere deosebită....

      Ștergere