7.4.13

(Prea) Ocupată, Preocupată & Programată!

E duminică, e ziua mea de scris pe blog, e vremea în care vă simt nerăbdători [volens nolens vă observ neastâmpărul din prisma faptului că şi voi la rândul vostru mă ţineţi sub supraveghere..statisticile bruşte de vizualizare a blogului meu, fără postare nouă, mi-o dovedesc:)] să îmi citiţi povestea gogomăniilor experienţelor notabile bucuroase, optimiste şi suprarealiste. 
Dar, astăzi nu va fi aşa, deşi, spre sfârşitul postării pe care mi-o doresc prea scurtă, voi redeveni eu, cea lăudăroasă fără vreun motiv de sorginte inedită/ mirobolantă! 
Eu încerc de la începutul anului să fiu optimistă, să-mi iasă totu' ţâţă de mâţă, cum era vorba prin facultă, dar nu reuşesc decât în atât de puţine situaţii încât mă sperii contabilizându-le. Bine că muzeul mă ţine în priză, îmi suscită neuronii în găsirea de soluţii la problemele care apar cu duiumu' & mă dinamizează aşadar, necontând tipul de energie pozitivă/ negativă...
Preocupării pentru jobul meu fain...da, nu vă miraţi, după aproape opt ani tot cu această părere am rămas!...i se adaugă altele, total personale. Vă dau câteva exemple, cu liniuţe, tocmai pentru a nu fi forţată să dau prea multe explicaţii, pe care, poate, din lipsa coerenţei cauzate de prea multele îndoieli şi semne de întrebare:
- încep cu uşurelul:) - 18 aprilie programată la dentist...Hai, că sunt rezistentă la dureri AcuT, de durată scurtă spre medie.
- 25 aprilie din nou programată la endo să fiu înţepată pentru sânge proaspăt & viitor analizat, iar în 26 împungerea continuă în ideea unei cercetări de ţesut nodular cu urme de calcifiere, doi într-unul, 2 în 1. Hmm..Dau prea multe detalii, mă duc o ţâr' pe net să mai caut explicaţii...Ba nu, mi-am propus să nu caut nimic până nu mi se dă un răspuns!
- 20 mai, extrem de programată la CA..Va fi după Noaptea Muzeelor şi va fi extrem-extrem de greu!

Şi să închei, după cum v-am avertizat, totuşi pozitiv & narcisist: sunt o specială, iar vedetismul nu mă părăseşte nici dacă m-aş strădui, de astă dată în rândul acelora aflaţi, ca şi mine, sub stigmatul "bolii cu o mie de feţe". Dau un mic share bucuriei mele din ianuarie, când am intrat în posesia Revistei COLUMNA, a Societăţii de Scleroză Multiplă din România, unde paginile 24 & 25 îmi sunt dedicate.








6 comentarii:

  1. Well, si eu am un aprilie incarcat de tot! Succes la toate, te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, la fel iti doresc si tie, spor in toate & Noroc Bun!

      Ștergere
  2. O lună...plinăăă de evenimente... Sigur VA FI BINE !!! Îmi place că ai ..."afişat/postat" paginile din COLUMNA !!! Cu capul pe umeri, cu gândire pozitivă, cu optimismul care te caracterizează... vei/vom trece peste toate ! ŢIN PUMNII STRÂNS...şi aşteptăm să ...treacă ..programările !!! Eiii ! Şi normal : SUCCES LA ...NOAPTEA MUZEELOR şi a doua zi ...în Contencios !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)..nu m-am exprimat total bine...Noaptea Muzeelor este cu două zile (sâmbătă în 18 mai!) înainte de Ziua Albă a Contenciosului...:P

      Ștergere
  3. Să te-ajute Domnul în toate, draga mea verișoară extrem de talentată! Te pup și te mai aștept pe la Sfântu Gheorghe... la Arcuș am descoperit o herghelie de căluți super faini, numai buni pentru tine... PE CURÂND!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioi, Madi! Dacă-aş putea aş veni în fugă la Sfântu'! Mi-e dor de tine, de Duţa, de energia pură pe care am simţit-o la voi, de caii spur antrenaţi...deja sunt prea mulţi ani...3? Oare? Te pup/ vă pup! Spor în toate & ţineţi-mi pumnii!

      Ștergere