14.4.13

Vine, vine Iepuraşul...la Târgul de Paşti! SURPRIZE!!!

De ieri seară mă gândesc aproape pasional la postarea-mi de duminică. Ştiu ce am de făcut, să vă invit la Sibiu, cu pretextul celei de-a patra ediţii a Târgului de Paşti, care va invada Piaţa Mare între 26 aprilie şi 7 mai. "Cotropirea" se va realiza sub acţiunea organizată a unei trupe de şoc care şi-a deliberat strategia de distracţie activă, extrem de utilă şi educativă pentru locuitorii urbei şi turiştii aşteptaţi cu duiumul pentru perioada mini-vacanţei ocazionate de potrivirea cumularea (+) a două sărbători, una mai > ca alta, Paştele şi Ziua Internaţională a Muncii = FUN, FUN, FUN! 
Cel puţin aşa promite Iepuraşul de Paşti, care va fi omniprezent printre cei 45 de super smecheri producători locali, din ţară, ba chiar şi de pe meleaguri străine, veniţi să vă îndulcească sărb(u)ătorile şi să vă încânte portofelele, pentru că vor fi folosite, cu siguranţă;) simţurile cu cadourile deosebite destinate celor dragi vouă.
Iar Iepuraşul nu va sta degeaba, ci va înnebuni copiii, în sensul bun vorbesc, cu atât de multe surprize plăcute, încât cu greu se vor putea cuantifica. După şapte mai, când vacanţa se va termina, totul va deveni doar un vis frumos trăit în mijlocul Sibiului, care trebuie repetat de musai, cu aceeaşi plăcere & voie bună, în anii următori.
Sinceră să fiu, eu, neştiind programul exact al bucuriilor neaşteptate, îmi pot închipui totuşi, bazându-mă pe câteva expresii-cheie care mi-au sărit în ochi, gen: Vânătoarea Ouălor de Paşti sau Olimpiada de Paşte sau Ateliere de creativitate sub îndrumarea meşterilor populari, cât de cuceritor şi antrenant va fi evenimentul care îşi va atrage publicul ca un magnet peste doar unsprezece zile.
Deşi fotografii ale ediţiilor trecute sunt o grămadă..în 2011, la cea de-a doua ediţie a lui, Târgul de Paşte m-a prins într-o călătorie iniţiatică:D, călăuzindu-i pe reprezentanţii presei de showbiz veniţi pentru a asista la un mare eveniment monden, la Promenada Mall. Şi atunci am descoperit câţiva iepuraşi...care se fofilau cam suspect, semn că erau în misiune...Observaţi formaţia completă, teribil de atentă la detalii.:) Oare ce ascundeau? Sunteţi curioşi? Veniţi la Târgul de Paşti...şi sper că veţi afla!
Da, ceea ce vă scriu eu aici, pe orice om normal îl duce cu gândul că în urma unei zile plină ochi de du-te, vino...în goană la olimpiadă, cu extrem de multă atenţie la faza meşteşugurilor tradiţionale în ton cu sărbătoarea pascală...cu râsete, zvăpăieli, dulciuri poate în exces vine şi noaptea cu odihna ei cu tot.
Cine nu e din Sibiu să ridice mâna şi să opteze pentru oferta faină a Hotelului IBIS! Aţi arătat două degete? Asta înseamnă VICTORIE! Tocmai aţi achiziţionat un pachet de două nopţi de cazare, la care se adaugă turul oraşului, însoţiti de ghidul turistic, gustarea tradiţională de Paşte şi un discount de 20% la Pardon Cafe. Poftim? Cât costă? Aaaa, 66 de euro! Pardon? Am zis ceva greşit? M-am grăbit, vă rog să mă scuzaţi, nu m-am prins că doriţi să staţi trei nopţi la Ibis...Se poate,  cu 99 de euro. Vă rog să nu uitaţi însă parola cu care să faceţi rezervarea pentru oferta IBIS, valabilă în perioada 26.04 - 06.05., şi anume: blog Green Charme. Atenţie mărită: rezervările se vor face cu cel puţin două zile în avans!
Şi să vă mai spun ceva...tocmai am împlinit un număr frumos de prietenii pe Facebook, 1500, şi cineva mă întreba de ce sunt totuşi atât de riguroasă în a da accept, dacă oricum am atâtea cereri deja acceptate. Iar eu i-am răspuns, pe marea majoritate îi cunosc personal, iar cam o treime sunt firme, companii, instituţii..bla-bla...la categoria "Poiecte comune". Eu cu voi, cei pe care nu îi cunosc personal, dar mă citesc personal:)...suntem incluşi, din start, în proiectul nostru comun: 

TÂRGUL DE PAŞTI DIN SIBIU!


6 comentarii:

 1. Eu vin la Sibiu şi fără ocazia Paştelui. E unul din oraşele mele de suflet! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dar acum poţi profita şi mai mult...de antren, de surprize, de Târgul de Paşti însuşi;), de oferta hotelului nostru fain...de multele & nenumăratele oportunităţi. Să mă anunţi când vii, da?:)

   Ștergere
 2. M-ai surprins cu noua ...culoare de fond !!! Este tot VERDE, dar, acest verde care anunţă reînvierea naturii, venirea primăverii, dar este şi ...VERDELE SPERANELOR ÎMPLINITE ! Şi formatul este altul ! Schimbarea se vede ...peste tot ! Scrisul tău...sprinţar...m-a făcut să citesc tot, cu sufletul...la gură ! ÎMI PLACE !!! Anul acesta, poate voi reuşi să ajung şi eu prin...CENTRU...la acest Târg care se anunţă a fi MINUNAT şi DISTRACTIV !!! TOT CE E MAI BUN ÎN LUME ÎŢI DORESC DRAGA MEA ! Orice schimbare este un NOU ÎNCEPUT ! SUCCES ÎN TOATE !!! Cu drag, Ma (Lianera...etc)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E un verde mai dulce...mai liniştit faţă de turbatul...de mai ieri 10x, mama! Promiţi să mergem împreună în căutarea Iepuraşului şi a cadourilor lui...de la tine pentru mine:))?

   Ștergere
 3. Buna, imi place foarte mult blogul tau si vreau sa stiu daca te intereseaza sa facem schimb de linkuri: www.ditoate.com .Eu te-am adaugat deja , si astept raspunsul tau. Multumesc anticipat.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mă bucur că îţi place...faza cu schimbul de link-uri nu o prea practic, dar acum voi face o excepţie...pentru că şi mie îmi place blogul tău, aşa la prima vista:), iar când voi avea ceva timp, o să-l citesc mai în amănunt...mai ales că am observat câteva dintre domeniile de care sunt şi eu interesată...

   Ștergere