19.12.10

Ziua Mondială a Snowboard-ului. Super frig, dar super FAIN... azi la Arena PLATOŞ de lângă Păltiniş




Mi-a fost tare dor să simt iarna, să mă pişte gerul, să văd totul (aproape:) alb, să respir aerul curat al muntelui şi cu această ocazie să-mi amintesc de eclipsa de soare in 11 august 1999, petrecută şi văzută de pe Cindrel. Mi-a fost dor de competiţie...ultima a fost la începutul verii, în iunie, RedBull Romaniacs - marca Xventure (hiii...am uitat de HillClimbing la sfârşitul lui Iulie:)

Cea de astăzi a fost organizată tot de Xventure...dar pe alte idei...idei de iarnă...pe pârtiile noi din Complexul de Ski şi Snowboard Arena Platoş de lângă Păltiniş. De diminaţă până seara (poate şi noaptea...asta nu ştiu că io am plecat pe la 5 că mi-era superfrig) s-a sărbătorit Ziua Mondială a Snowboard-ului (http://www.world-snowboard-day.com/en/default.aspx)...Cu concursuri de snowboard...free-style, dar şi schi, same free style. Veţi vedea câteva poze surprinse...neprofesionist de mine...cu snowboard-erii...era să zic...în zbor:)...dar unii dintre ei...chiar zburau...atunci când nu cădeau...(lasă, că odată şi o dată voi învăţa...am o promisiune...de fapt nu ştiu dacă e promisiune...pentru un curs de fotografie, care îmbină teoria şi practica). Bravo Andrei - locul II şi felicitări Vlăduţ - locul I! În rest, zăpadă, clătite cu ciocolată...bune miam-miam, vin fiert, prieteni...ce DRĂGUŢ...cum ar zice Bianca, iar Mona ar râde la fel de drăguţ:), plăci, clăpari, săniuţe, schiuri, haine groase, şampanie, copii cu potenţial de câştigători în viitorul apropiat şi degete îngheţate.

Şi, staţi un pic, evenimentul de astăzi n-a fost neapărat pentru marele public, deşi acesta n-a lipsit, dimpotrivă, dar din surse aproape sigure (doar 2, nu respect principiul celor 3...) inaugurarea celor 5 pârtii de la Arena PLATOŞ, de lângă Păltiniş, se va petrece miercuri, 22 decembrie! Ora rămâne să v-o anunţ sau s-o aflaţi singuri din presă:P!

3 comentarii:

  1. Elizule, ce poză faină ne-ai făcut! Danke :).

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu, care am stat in casa luptandu-ma cu gripa ... asa, fa-mi sâc!

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Bib...Gerne!
    @ ruana...important e ca azi te-am auzit la telefon...si esti spre bine, iar ocazii vor fi multe iarna asta, incepand de miercuri!:)

    RăspundețiȘtergere