25.10.10

Hmm...sunt activ(ă) în blogosfera sibiană! :)


Am primit şi eu prima distincţie pentru scris...:) Another 1st time! 10x, Ciprian! No, şi dacă nu-mi zicea ieri o prietenă bancul cu Băsescu şi/sau porcul nu intram în competiţie, tulai! Nici io nu prea postez duminicile...dar, na, prost să fii noroc să ai! Pentru a fi mai explicită totuşi, proastă...e un cuvânt dur, dar real...cu diferite ocazii (pe care pot să mi-l ataşez doar eu), iar norocul se referă la următoarea situaţie: eram în curs de deprimare...din cauze financiar-bancar-birocratice...întârzieri, lipsuri la apel, penurie totală...când m-a lovit norocul...de a zămbi destul de larg şi a posta cu mândrie  neaoşă de sibiancă (de la un moment dat al vieţii mele, de la 10 luni, de fapt) dovada clară şi de nezdruncinat:) a acţiunii de a activa în activitatea foarte activă a blogosferei sibiene.
* Înşiruirea aceasta de repetiţii supărătoare este pentru a atrage atenţia, celor care nu sunt activi în ale scrisului şi să ia atitudine!

Iar acum, propunerile mele pentru acest statut sunt....(sunet de tobe de fanfară...că şi aşa azi e Ziua Armatei şi a Regelui Mihai - LMA)...
- tina
- Tavya
- şi aici permiteţi-mi să-i amintesc pe cei menţionaţi deja...Brylu, Tudor, Răzvan, Maria

Mulţumesc pentru atenţie, la revedere, mă duc să fumez (interzis fumatul  cititorilor mei sub 18 ani...că io m-am apucat de 21 şi îmi plâng de milă că în curand, dacă nu chiar astăzi mi se termină banii pentru ţigări...)

PS...am uitat pe cineva... - Ecureuil roux...:)

4 comentarii:

  1. Felicitar pentru TEDx. Mi-a povestit Cipi ca ai vorbit frumos si "optimist"!

    RăspundețiȘtergere
  2. @dreamwind55 si daninho...Multumesc pentru aprecieri...si mie mi-a placut sa ma deschid in fata tuturor...si cu bune, si cu rele, dar mai ales foarte bune:)...bine, intr-un fel e o tzara anormal optimismul meu...dar e al meu si ma bucur sa-i dau share...si sa-i conving pe prieteni, amici, cunostinte si necunoscuri...ca SE POATE!

    RăspundețiȘtergere