17.2.13

De ce nu trece?

Vreau să se ducă pe Apa Sâmbete!!! Azi ar fi propice, dar oare despre sâmbăta asta e vorba în propoziţie sau mă letargesc în continuare aşteptând-o pe cea fastă? Am crezut cu întoarcerea în câmpul muncii după aproape trei săptămâni la "pas" de odihnă şi părăsire relativă a muzeului mă va superenergiza, mă va scoate din tiparele/ automatismele de care m-am săturat, mă va arunca în tumultul neprevăzut al cotidianului activ. Am aceeaşi faţă încruntată, cu buzele îndreptate invers proporţional stării de zâmbet drăgălaş...Deci, n-a trecut. Ea...letargia, chit a fost în carantină...Puseul şi-a luat în schimb zborul, în tempo andante în semiton sincopat cu solumedrolul cortizonat aplicat uneia dintre venele mele de la mâna stângă...cam blocată de felul ei şi extrem de lentă în acţiunea de a circula regulamentar.
Totuşi miercuri m-am bucurat. A fost primul Blogmeet a lui 2013 (Tudor a scris aici şi la timp raportul complet;) despre care eu scriam în legenda fotografiei făcute cu mobilul şi postate pe facebook: "Blogmeet Sibiu, Mediaş şi bloggerul Martin Harris, Ambasador al Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în România! Aici la Pardon Cafe...Abia aştept să ajung acasă să citesc blogul lui Mr. Martin...pe site-ul Ambasadei!"...
Acasă am ajuns în seara aia..dar ţi-ai găsit, iar m-a apucat blegeala..[voi să nu credeţi acum că-s o sucită care nu-şi ştie controla stările psihice, dar cum să-ţi continue bucuria & energia câştigate după-masa, când seara revine moleşeala şi răul...per ansamblu?!?] 
Şi totuşi...clar, poza nu este dintre cele mai reuşite, probabil am lacune mari în ale fotografiatului. Am un aparatuţ micuţ de tot, un Hp Photosmart E 427, pe care nu îl cunosc îndeajuns, iar imaginile pe care mi le face telefonul mi le mişcă adeseori mâna neînvăţată, încât stârnesc probabil zâmbete zeflemitoare unora dintre privitori/ comentatori/ critici. Nu e vina mea că poate, mai bine zis, cu siguranţă, nu reuşesc să fac o fotografie la care să te uiţi cu drag, e vina neinstruirii mele..
Dar, fără să mă pierd în prea multe fiţe şi fasoane, am găsit soluţia, că totuşi e o preoblemă frustrntă pentru a cvasiartistă ca mine: cursurile foto al Şcolii de Fotografie Image Art. Şi după ce o voi frecventa, voi afla secretul acestei meserii & profesii atât de faine...atât de pasionante. Credeţi că doar gura..scuze, tastatura e de mine? Ia uitaţi-vă aici la programa acestui curs de tehnică şi artă fotografică. Abia aştept! Pot să mă înscriu acum şi aici? Menţionez că nu am aparat foto DSLR...dar conform punctului 16 din secţiunea "Întrebări frecvente" voi primi, pe perioada stagiului de pregătire, un aparat, în ordinea confimării înscrierilor. 
Deci, servus, am tulit-o la înscris! Pentru că totuşi e noapte...iniţial, am la îndemână doar Facebook-ul celor mai profi cursuri foto din Sibiu şi nu numai...Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu