8.8.10

Rămân datoare...că aşa vreau!


Cred ca nu mai am chef să scriu în stilu-mi alambicat, cu înţelesuri printre rânduri, ştiute doar de mine, şi poate (doar poate...) intuite de alţii.

Mă bucur pentru seara asta...am reîntalnit prieteni vechi (2), prieteni noi, hai poate amici, să nu fiu acuzată de exagerări (6) şi am cunoscut personal:P câţiva reprezentanţi ai blogosferei sibiene,(la faza asta tre musai să fac o paranteză la sfârşitul postării:)...cu clarificări umoristico-semi-realiste) (9)...ca cu restul...nu am reuşit să intru în contact verbal şi personalizat...

A fost întâlnirea bloggerilor sibieni...Mie mi-a plăcut, dar acum nu vreau să scriu de ce...şi totuşi să nu fiu egoistă şi să recunosc că, în primul rând, una din motivaţiile acestei afirmaţii este de natură egoistă...sunt pusă acum în faţa proprie-mi leni...lenea scrisului...lenea relatărilor, care se cereau a fi notate, despre emoţiile pe care le-am trăit la ultimile evenimente la care am participat cu drag, cu interes, din curiozitate...pot să fac o altă paranteză? Da! Lenea în cauză îmi oferă doar o simplă enumerare a lor: Sibiu Jazz Festival (nu doar dimineţile de repetiţie, într-o Piaţă Mică inundată de muzica energizantă a saxofonului....dar şi concertele de seară-noapte) Festivalul Internaţional de Teatru Sibiu (cu Faust şi Mefisto...cu muzica pătrunzătoare a lui Sirli, cu Nebunaticii Zăpezilor şi râsul meu în hohote pentru jumate de oră în faţă la telefoane, cu Breaking the Waves...şi starea pe care am avut-o la finalul piesei....nu pot s-o explic...atât de tumultoase îmi erau trăirile...) TIFF-ul (cu ale sale Mănuşi Roşii...doar la filmul ăsta am fost...Mi-a plăcut că bruma mea de germană m-a ajutat să fiu super-atentă la film...fără să mă distragă subtitrarea, pe care oricum n-aş fi vazut-o bine dpdv optic) Red Bull Romaniacs (doar Preludiul...pardon, Prologul - aşa i-am zis io - că-mi pare destul de potrivit - şi finish-ul din Piaţa Mică) Chinese Evening (Muzeul Astra la o primă colaborare cu Institutul Confucius din ULBS) Ziua Sugarului Sibian, ediţia a V-a (a se vedea mica retrospectivă de pe Facebook) Dans tradiţional din Anglia cu Uttoxeter Heart of Oak Moriss Men în Muzeul în aer liber (unde bătrâneii - doi dintre ei erau în echipă de la 17 ani, iar acum aveau 73 - au făcut show, iar io m-am dat în spectacol prezentându-i, prin portavoce, într-un stil cam atipic :P) Hill Climbing ediţia a II-a (la fosta carieră de pe Dealul Guşteriţa, unde motoarele enduro erau la înălţime...de fapt unele dintre ele...doar tindeau).

Ăsta fost motivul meu egoist...întâlnirea mi-a deschis puţin ochii că sunt o nesimţită (nimeni n-a zis asta, mi-am făcut autocritica benevol:) că aş fi putut să-mi scriu impresiile...bla, bla,bla...pentru ca să ce...să pomovez Sibiul? Uite, la asta nu m-am gândit...sau poate am facut-o extrem de superficial! M-a îmbogăţit prin conştientizare...

Da...şi acum voi sări tot ce s-a mai discutat, peste proiectele posibile pe care le-ar putea face bloggerii sibieni împreună...pentru că e târziu, mâine la servici...şi cred că sunt destul de obosită...că am făcut ture-ture...prin Oldies, în jurul meselor noastre super-mari, ca să nu pierd informaţiile. Dar, ce e fain...că într-adevăr simt că se face ceva...şi, cel mai important, avem cu cine.

PS...ziceam la început ca am o paranteză la cuvăntul "blogosferă"...dar o voi lăsa pentru o dată ulterioară!

PS2...pentru curioşi aproape toate evenimentele la care am participat, au ilustraţie pe facebook:)

PS3...era să uit...Don't stop me now - Queen a marcat mesajul meu, pentru mine însămi...şi s-a auzit în tot Oldies-ul, înainte de plecare! 10x boy!

5 comentarii:

  1. Am sa recompun cmentariul... la serviciu... Ma enerveaza ca ce am scris aparea sub forma "Eliza spunea" si nu l-am mai postat. Iti doresc o zi buna si o vara ...in continuare... frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Incerc sa-l recompun... Ma bucur ca intalnirea de-aseara, in "blogosfera", ti-a dat impulsul de a-ti mai scrie pe ...blog. Nu cred ca "lenea" te-a retinut...si nici ca aseara, din "lene" ai scris cum ai scris...mai degraba din motivul "zilei pline" ! Ma bucura faptul ca ai postat (ai trecut rapid in revista) toate evenimentele importante ale primaverii/verii asteia si sunt convinsa ca de-acum in colo vor alte ..."momente tari". Ca au fost "tari" Red Bull Ro... si Hill Clim...Si ce sa mai spun despre FAUST ?? care a fost magnific !!!! Iti doresc sa ai ...in continuare... o vara plina de intamplari frumoase si izbutite ! Si un indemn: mai scrie si pe blog... nu numai pe Facebook !

    RăspundețiȘtergere
  3. hai ca e de inteles de ce nu ai scris prea mult - oricum, nu trebuie sa te simti obligata sa scrii, mai bine mai putin, dar din placere, decat mult, din obligatie ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce e asa de inteles...e foarte clar...e lenea...:P...normal ca scrisul e o placere pentru mine...si nu ma las io obligata...decat daca imi place ideea...de scris voi scrie cand voi simti, dar voi fi atenta sa nu fiu delasatoare cu ceea ce-mi place si merita!:) Fain ca a castigat Mediasul!

    RăspundețiȘtergere
  5. am scris "Eliza pune punctul pe i. Cea mai agitată (parcă a fumat toată seara, nu a stat locului mai deloc) de unde și mesajul ei don't stop me... Mă regăsesc cumva în scriitura ei. Cred că nici eu nu reușesc să fie așa de alambicat. Dar sunt.... La fel și Aurelian (poate îți mai aduci aminte de el, de la începutul articolului..ehe a trecut ceva vreme de atunci). Doar că Aurelian a luat o pastilă numită Simplică-te."

    Vezi articol complet!

    RăspundețiȘtergere