31.12.14

Pluguşor de la Green Charme, ediţia a V-a, 2014/ 2015

Credeaţi că dacă n-am scris de aproape o mie de ani....(scz, încep prin a-mi auto descalifica năravul lăsării pe tânjală...în favoarea satisfacerii plăcerilor extrem de mărunte cerute de preaplinul unui an, cu de toate...pentru mine;), de oboseala acumulată din prea mult sârg şi de dorinţa bruscă de a pierde timpul cu nimicuri deloc stresante..)...voi rămâne cumva datoare cu ediţia a V-a a Pluguşorului atipic a cărui perioadă de valabilitate se întinde pe tot parcursul celor 365 de zile ale anului, de graţie şi teribilă fineţe, 2015? Asta după ce anii anteriori (201120122013 şi 2014) mi-au creat şi dezvoltat obiceiul de a vă transmite, puţin altfel, urările de început de an, într-o manieră de-a dreptu' abracadabrantă, dar filtrată prin (aproape) toate meandrele sufletului meu? Nicio şansă...Aşadar, în clinchet clopoţeilor, care îndeplinesc toate dorinţele, primiţi cu Pluguşorul?



Mâine anul se-noieşte,
Pluguşorul se porneşte
Cu-un program de la Eliza
Ca să se-mplinească miza!

Miza Sănătaţii clare
şi a Norocului extrem.

Miza dulce a Fericirii..
împreună cu-a Iubirii.

Miza Sporului în toate..
LA MULŢI ANI cu SĂNĂTATE!




2 comentarii:

  1. La multi ani draguto ! Te-am primit cu Plugusorul in Ajunul Anului Nou ... Dar, nu ma pot abtine sa nu scriu cateva cuvinte si aici... Plugusor cu ...miza ! Toate mizele sa fie atinse si implinite ! Un 2015 SUPER, SUPER BUN ! Sa ai multa sanatate, multe satisfactii, noroc, fericire... si multe impliniri ! Cu drag

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, dragă Mamatzule...și pentru că se apropie ziua ta...îți doresc, așișderea, să ai an an minunat, plin de sănătate, bucurii nenumărate, spor în toate...și, din nou, sănătate! Te-am pupat cu drag!

      Ștergere