9.7.13

Mr. Google made my day..

...my birthday from yesterday! Mă trezesc de dimineaţă...la 6 şi 25', deschid simultan, ca de obicei, calculatorul & radio-ul, de la butonul ştecărului...şi mă opresc brusc la vederea unei imagini aniversare care mi se iţea pe pagina de pornire a laptop-ului...
Repede m-am gândit, hai să vedem pe cine sărbătoreşte Google-u' deodată cu subsemnata şi m-am uitat curioasă...Curiozitatea s-a transformat în uimire, apoi a fost urmată de două clipe de gândire...plus concluzia logică:
1. Mamă, ce tare a prietenu' meu, Mr. Google! 
2. E musai un printscreen...da' ai grijă să se vadă esenţialul care te interesează! Şi salvează în format .jpg. Nota bene: esenţialul e scris mic-mic, abia se vede, sub ultima prăji din imagine:P!



Concluzie rapidă, scurtă, la obiect, antemergătoare mulţumirilor:
Laptop-ul meu, Dell vostro 1000, puţin expirat, dar foarte de ajutor, fiind un personal computer pe care te poţi baza aproape oricând, foloseşte Google Chromu' şi se loghează automat, la fiecare redeschidere. Faptul că persoana în cauză nu a trântit vrăjeli la marea nimereală şi a tratat cu profundă conştiinciozitate facerea contului ei de gmail a contribuit la un alt 1st time neaşteptat. Tortul, lumânările, prăjiturelele şi artificiile le dat virtual prietenul meu de încredere, Mr. Google! 10x a lot! Ţie şi zecilor, dacă nu cumva sutelor de mesaje de felicitare + real presents, primite prin varii surse: facebook, telefon, poştă, yahoo messenger, curier - mulţumesc LuxuryGifts şi SuperBlog.
Multe, multe, multe, multe...mulţumiri! 
Cui? 
Vouă...prietenilor mei dragi!





4 comentarii:

  1. Toata ziua mi-am spus "sa nu uit sa o sun pe Eliza" si cand colo... :(
    La multi ani, fata draga!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Mulţumesc, Tudor!...Printre altele...de-aia există blogul şi comumicarea prin el..:)!

      Ștergere
  2. Ce frumosssss !...Mr.Google ! A fost o surpriză în adevaratul sens al cuvântului !!!! Nu ştiam că Mr. Google ...face şi aşa ceva ! LA MULŢI ANI ....încă odată FATA MEA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mr. Google e un drăgălaş! Oricum mă scoate din multe încurcături aka neştiinţe:)!
      Mulţumesc, la fel îţi doresc şi ţie, dragă mamă!

      Ștergere