15.12.12

Curăţenia rock'n'roll...

E numa' unşpe şi 36 de minute...Vă puteţi imagina că mi-am terminat curăţenia programată de aseară? Într-adevăr m-am trezit la opt şi 17...dar, aşa un  pic fără chef...dar Pink Floyd mi-a dat aripi..de dimineaţă, m-a stimulat să ies pe balcon, la -8 °C, să-mi scutur aşternuturile şi cuvertura mea roşie-bordó, să mă facă să-mi sară brusc lenea la gândul primului Lucky al zilei, după linguriţa de miere cu picătura de Biosept Forte şi gimnastica de dimi...despre care v-am mai pove.
Încă înceată în mişcări, îmi pregătesc micul dejun pe care-l savurez...pentru că timpul mi se părea că e tare răbdător cu mine...şi cu cartea (Ţigara, povestea unei seducătoare) care mi s-a suit pe neaşteptate în mâini, că doar nu degeaba am promis că dacă se termină SuperBlog 2012 şi începe iarna, în adevăratul sens al cuvântului, e rost de citit. Încă oscilam, dacă-i musai să mă apuc de scuturat covoraşele, de măturat şi spălat podeaua cu noile mele accesorii, cadou de la Moş Crăciun 2012 aka mama: găleata roşie, cu mop şi storcător inclus + Camomile Cif Wood Floor Cleaner de 1 litru. Dar noroc cu RockFMu' şi a lui Classic Top care tocmai începea...Astăzi m-a răsfăţat cu cele mai faine piese rock'n'roll...dragostea mea de când eram mică...
Cum naiba să nu vină avalanşa de energie peste mine ascultând Bill Haley, Elvis Preasley, Chuck Berry, Carl Perkins, Jerry Lee Lewis, Little Richard ş.a. patru...:)? Mopul aluneca uşor, în ritm, covoarele atârnate pe balustrada balconului tresăreau de bucurie la fiecare periere, la fel de ritmată, iar rockul răsuna...of, tre' să recunosc, cam la maxim...
Şi gata...mă apuc de jucat, îmbăiat, iar gătitul îl las pe mâine...după una din vorbele mele preferate, dar aplicată totuşi în funcţie de priorităţi..."Lasă pe mâine ce poţi face astăzi!"


Un comentariu:

  1. Parca simt si eu ca am spor cand fac treaba in ritmul rock-ului din boxe. Am terminat curatenia, am impodobit si bradul, acum lenevesc asteptand cadourile de la Mos Craciun. :))

    RăspundețiȘtergere