3.4.12

Campanie umanitară: Ajut-o pe Gabriela să vadă! Îmi doresc să-mi văd copiii crescând!Am primit azi un comentariu la ultima mea postare, cu copacul de care aproape m-am îndrăgostit...la Brateiu, sâmbăta trecută....Nu era ce am sperat io, cea care făceam pe interesanta şi hazlia...este un mesaj trist...dar, cu o mare doză de speranţă care răzbate printre rânduri...Îl redau:

"Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez. Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava. Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35000 EUR, plus cheltuieli de cazare si transport.

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com " Semnat: Ady

Socoteala de acasă...sau de la Brateiu,,,:) nu se potriveşte cu cea din târg, mai precis de pe blog...dar poate, sper din tot sufletul, să se potrivească cu cea dorită...dorinta băieţilor care-şi vor mama sănătoasă...şi lângă ei. Ajutorul poate veni pe neaşteptate..şi de la voi, cititorii mei...Mulţumesc!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu