8.5.11

6 ani de muzeu, 6 mai 2011 şi 6...plec în concediu...

Când m-am angajat la Muzeul ASTRA un profesor de la facultă mi-a spus: „Eliza, nu-ţi dau mai mult de 6 săptămâni la muzeu. Nu vei rezista ştiut fiind faptul că eşti o zăpăcită!”. Cred însă că efectul vorbelor a fost pentru mine unul motivaţional...:D, fără intenţia Profului:) şi fără conştientizarea lor de mine.

Cert este că vineri, 6 mai a.c. am împlinit 6 anişori la mine în muzeu...sunt o egoistă, o narcisisită şi o lipsită de modestie după cum răbufneşte din ceea ce am scris şi voi mai scrie aici pe blog. Mi-am dat seama că pentru mine personal muzeul constituie o sursă nesecată de satisfacţii...nu vorbesc de partea financiară...că sunt bugetară...mi-e mai mic cu 25%...a naibii treabă...şttt...pauză de înjurături la adresa guvernului & a prostiei româneşti...Sunt mult prea dure ca să fie scrise...chiar şi tăiat, precum obişniesc:).

Dar, cred că e cazul să-mi explic satisfacţia prin exemplul zilei de 6 mai 2011...pe care am sărbătorit-o prin muncă recreativă...pe placul meu...prinr-un team-building cu patru ateliere: pictură pe lemn, confecţionat măşti tradiţionale, olărit, dansuri populare şi vreo sută optzeci şi cinci de oaspeţi, în Muzeul în aer liber din Pădurea Dumbrava. Acestora li s-au alăturat caii (de fapt iepele Liberta şi Ioana) venite tocmai din Călăraşi de la Nana Farm Ville pentru o reprezentaţie în stil medieval...:)...oare cum mă nimereşte pe mine destinul fix cu ceea ce-mi place la nebunie?

Nu voi intra în detalii ... las pozele postate pe Facebook să vorbească în locul meu....:)!

Şi, gata, plec în concediul meu pe anul trecut...În Franţa! Ioi...mă apucă frica că nu ştiu franceză! Recunosc, frică absurdă...că ştiu că va fi tare fain!Un comentariu:

  1. Daaaa... ai avut o aniversare pe cinste ! Imi place ce ai scris si mai ales...imi plac pozele cu caii...si "casuta ta" in peisaj ...verde... Iti doresc sa ai un concediu placut in Tara muschetarilor ! Iti doresc o multime de aniversari in Muzeul atat de drag tie ! E foarte important sa faci tot ce-ti place ! Doar deviza ta este: EU CAND VREAU SA FLUER, FLUER ! Nu ?

    RăspundețiȘtergere