18.5.14

Frica-mi şi/sau prostia...

apar în anumite momente, arareori, dar prea auto concludent, iar efectele lor sunt, de obicei, irevocabile şi definitive (scuzaţi-mi exemplul prea mercantil, neinspirat de idealismul, care ar trebui să mă caracterizeze).
Dar, Noaptea Muzeelor 2014, în continuarea celei din 2013, reuşesc să demonstreze un fapt aproape total necunoscut de mine şi nesperat, în consecinţă;) cum că efectele prostiei şi/ sau ale fricii...prea mai sus amintite, nu sunt, neapărat, ireversibile.
Şi, pentru că iar nu înţelege mai nimeni ce bălmăjesc eu aici...cu o singură excepţie, care întăreşte la figurat, dar posibil şi la propriu...:D, afirmaţia anterioară, iar pentru că eu risc ca, ascunzându-mă după cuvinte, de această dată cu conotaţie procesuală vizibil diletantă, conform vechiului meu obicei, să nu-mi fie percepută bucuria, energia, speranţa şi mulţumesc-ul, ataşez, ca dar de-un an, o fotografie, dragă mie, din portofoliul propriu de la cursul de fotografie ImageArt (februarie-aprilie a.c.)!


Ţineţi-mi pumnii,
plec unde am fost anul
De data asta de la Eliade



3 comentarii:

  1. Fata mea...Frica şi/sau prostia !!... Nu-i aşa ! După umila mea părere... unele lucruri, întâmplări, ar trebui să le iei/luăm aşa cum sunt; să nu le ...disecăm şi să nu le analizăm ...până-n pânzele albe, mai ales atunci când nu cunoaştem răspunsurile... Frica este un sentiment omenesc...dar nu trebuie exacerbat ! Acolo unde eşti acum, trebuie să gândeşti că TOTUL VA FI BINE, SĂ GÂNDEŞTI POZITIV ŞI CU CONVINGEREA CĂ TU EŞTI MEREU O ÎNVINGĂTOARE !!! Să ne auzim cu bine ...Şi-ţi ţin strând pumnii !!! Cu drag....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu era vorba de frica pe care o simţeam înainte de Cluj...era altă frică, mama! O frică exacerbată într-adevăr...dar nu referitoare la radioactivare, ci la un tip de activare..mai bine zis...revitalizare! Mulţumesc pentru suport :P!

      Ștergere
  2. Ufff! Calculatorul ăsta ! Mi-a făcut o groază de ...fiţe ! Pe lângă că abia, abia ...mi-a preluat comentariul, nu m-a lăsat nici să corectez greşala pe care o remarcasem... Deci, Erată: "Şi-ţi ţin STRÂNS pumnii".
    Să ne vedem/auzim cu bine !!!

    RăspundețiȘtergere