18.9.13

Graba nu strică treaba în cazul nostru, deşi poate încurca socotelile lor! Profi tot vă premiază...!

...pe voi, cei mai vajnici copii, părinţi, bunici, unchi & mătuşi, romantici, melancolici, rememoratori, strângători şi "acumulatori" de puncte pentru şcoala vostră în campania Profi te premiază
Aşadar, grăbiţi-vă pentru că mai sunt doar două dimineţi, umate de două prânzuri şi continuate cu două seri, în total 30 de ore, de lucru, respectiv de cumpărături:), dacă facem socoteala după programul de funcţionare al magazinelor PROFI din Sibiu şi numai al lor, al tuturor, celor 175...din întreaga Românie, pentru a profita din plin de cursa pentru laboratorul de informatică ce va fi oferit şcolii câştigătoare, aşa cum vă spuneam mai ieri
Astă seară, era musai să-mi cumpăr de-ale gurii...un caşcavăluţ, un iaurţel, o roşioară, nişte ţigăruşe, o brichetuţă roşie, neapărat BIC [scuzaţi afluxul de diminutivuţe:P...dar, se poartă. Mi se trage de la "parşivel". Promit să revin cu o postare atât de serioasă, încât mă apucă deja frica de ce & cum o voi scrie, dar mai ales de ceea ce ar putea să se întâmple cu Roşia Montană. Dar, UNIŢI o vom salva!ş.a., da' m-am orientat, că ştiam deja regula: În perioada 2 septembrie 2013 - 20 octombrie 2013, fiecare client care achiziţionează produse din magazinele PROFI participante va primi, pentru fiecare bon fiscal de cumpărături, un număr de 10 puncte, indiferent de valoarea bonului. Participanţii la campanie pot acumula puncte suplimentare, respectiv 300, 150 sau 50 puncte, cumpărând produsele partenerilor campaniei, semnalizate corespunzător la raft (Anexa 2). Organizatorul îşi rezervă dreptul de a stabili numărul acestor produse pentru fiecare magazin în parte, în funcţie de gradul de adresabilitate şi de alte criterii interne. Campania se va derula în limita stocului de produse disponibile în fiecare magazin şi le-am cumpărat pe cele cu puncte de dat pentru şcoala mea, Şcoala Gimnazială nr. 4, cele semnalizate...
Haide Şcoala 4, fuga la Profi-ul de la colţul străzii Spartacus, cel de la Trei Stejari...că m-am uitat pe clasament şi totuşi mai avem şanse să răsturnăm situaţia şi să încurcăm socotelile celor care se cred stăpâni pe situaţie!

4 comentarii:

  1. Reţinut ! Deci...după amiază, FUGA la PROFI CEDONIA ! Să aduc şi eu nişte ...puncte Şcolii 4 Sibiu ! M-aş bucura ca această şcoală minunată...la care şi tu şi Alexandru v-aţi ...petrecut copilăria...să câştige acest Laborator ! Ha Şcoala 4 !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să mai mergi şi mâine, până la zece seara...că-i ultima zi de campanie. Atenţie la "semnalizările" produselor pline de puncte! Mulţu' anticipat!

      Ștergere
  2. Buna,
    te invit la un concurs simplu pe blogul meu. Cu 2 distriburi poti castiga unul din cele doua pandantive gravate dupa placul inimii tale, unul este placat cu aur, altul cu rodiu.
    Concursul se afla pe prima pagina a blogului meu, sper ca vei participa.
    Numai daca vrei, scuze de off-topic. :)
    Te pup si multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos pentru oportunitate..m-am uitat la tine pe blog...aşadar am timp până în 28 noiembrie să-mi doresc unul dintre cele două pandantive...O seară/ noapte faină!

      Ștergere