8.9.12

De la Noaptea de Sânziene via Târgul de Ţară, inaugurat azi, direct în SuperBlog 2012


Hmm...de bunăvoie şi nesilită de nimeni mă bag cu nonşalanţă în gura lupului...sau poate că nu a lui...poate e doar "gura lumii" despre care v-am zis eu odată, la nr. 29 ce părere am...Dar, a trecut un an de-atunci, am învăţat să mi-o aduc aproape, s-o evit când îşi scoate corniţele...mamă, ce aberaţie am lansat! "Gura Lumii" cu coarne...ioi, unde ar putea fi? În colţurile buzelor, dacă rămânem în stadiul efectiv anatomic..De ce nu îmi spuneţi că iar sunt în plin derapaj...că altele-mi sunt ideile cu care am pornit această postare...
Astăzi suntem în 8 septembrie, sâmbătă...Optu' (v. Cică senin) este pentru mine o taină, e Viaţa însăşi...e semnul meu...îl ştiu de mică. De dimineaţă, m-am trezit devreme. Ţuşti pe balcon cu cartea-n mână! Volumul al II-lea din Noaptea de Sânziene a lui Eliade! O amintire fotografică de dimineaţă cu Munţii Făgăraşului în soarele proaspăt de septembrie...şi pregătiri pentru plecarea-mi langzam aber sicher :)), spre Târgul de Ţară de la noi, din muzeu. Fac un scurt raport, prin maniera enumeraţiei, atât de dragă mie, atunci când vreau să scurtez momentul: zece jumate transformat în unşpe şi ceva, doctoru' în literatură îmi spune finalul cărţii..Ştefan Viziru moare în accident de maşină! La care eu: Cu Ileana? Da! Iarăşi eu: Aşa trebuia să fie! Nu vroiam să aflu:(! Anima ASTRA!, cele cinci ateliere sunt la locul lor, animate cum se cuvine, chiar şi cuţii sunt curioşi, urmează discursurile, tăierea panglicii tricolore apoi, START! Bulz, scoverzi sălişteneşti, "puiul târgului" - turta dulce, ţuică, vinoase şi vinarsuri:), hencleş, poze peste poze...io la aparat!..doi ochi albaştri-închis, faini, adânci şi, iarăşi, faini. Urmăriţi şi, la final, cunoscuţi ....pe fugă! S-ar putea dori o cercetare mai temeinică...Înapoi acasă! Magnetizată/Energizată fiind, m-a apucat cheful să-mi citesc mesajul primit de la un prieten...Citez: Uite vroiam să îţi recomand un concurs de blogging, ştii că eu intru pe blogul tău cu mult drag de fiecare dată şi cred că tu ai avea şanse să câştigi premii faine la competiţia asta. Asa că, iata link-ul, şi dacă te bagi, eu îţi urez baftă multă! Mulţumesc, Andrei!
Şi acum, la sfârşit, revin cu informaţiile clare! Mă voi înscrie pentru a scrie, pentru a nu mai fi leneşă, pentru a-mi dovedi mie că pot pe parcursul a două luni, din octombrie până în întâi decembrie, din şapte în şapte zile, să-mi impun un program de scris...cum spunem, de bunăvoie (cu voie bună:) şi nesilită de nimeni...aaa, ba da, doar de mine! De-asta nu sunt bună PiaRistă...că evit esenţialul...Este vorba de un concurs, cred că frumos, cred că greu, cred că nu imposibil de dus la bun sfârşit! 

Om trăi şi om vedea ce voi face la SuperBlog 2012!
Ce-ar fi să dau Lovitură Norocoasă, dacă Lucky Strike sunt ţigările mele prefeate, din 1999, vara!
O fi vreun semn că nu le fumez degaba?




6 comentarii:

  1. Mult succes! Si eu m-am inscris in concurs.
    Daca vrei, te invit sa vizitezi blog-ul meu si poate imi spui parerea ta despre propunerea cu care vine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc! Baftă şi ţie...că aşa am învăţat în facultă să ne spunem între noi în faţa examenelor...şi spuneai ca-ţi aduci aminte, din prisma SuperBlog 2012, de perioada studenţiei şi a emoţiilor inerente vârstei!

      Ștergere
  2. Salut si bun venit printre participantii la SuperBlog 2012! Iti multumim pentru inscriere si te asteptam la start luni, 1 octombrie!

    Atentie! Temele se lanseaza nu o data la 7 zile, ci la interval de 2-3 zile (3 teme pe saptamana). Pentru fiecare tema aveti insa la dispozitie 7 zile - poate de aici confuzia. Succes! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Servus şi bine v-am găsit, voi, cei din echipa SuperBlog!
      Acum..chiar m-am speriat sau poate m-aţi impulsionat de fapt...3 teme pe săptămână fac 12 teme pe lună x 3 luni...36...Hmm, oare o să fac faţă, o să fiu serioasă în tema-mi autoimpusă...iniţial, o să am timp? La întrebările ăstea se cere un ăspuns care va veni...în timp...:P! O seară faină vă doresc!

      Ștergere
  3. x 2 luni...am socotit greșit...deci, 24! Ce ușurată am răsuflat...:))

    ps..e doar o impresie totuși!

    RăspundețiȘtergere
  4. Incepand de maine, vom fi “geana” pe http://www.super-blog.eu!
    Cu aceasta ocazie tin sa va urez tuturor celor 201 de concurenti (cu mine 202) multa bafta si multa inspiratie in toate probele ce vor urma!
    Nu in ultimul rand, sper ca toti bloggerii sa dam dovada de fair-play si fie ca cel mai bun dintre noi sa castige!
    Deci, sa inceapa competitia! :)

    RăspundețiȘtergere