15.7.12

Dansul de caracter al superstiţiilor eliziace...deja cutumizate...

...în trei decenii şi 1468 de days & nights...
Fuck ce fuck...:)) Să-mi revin...că am luat-o razna de la început...Reîncep, cu seriozitatea-mi întipărită pe faţă..cică:))!

Aşadar, fac ce fac şi mă auto deconspir, de m-apucă şi pe mine uimirea...Şi, pentru a-mi răscoli prin trecut, îl am pe Yoghy, alături de mine [ăsta-i numele lui de cod, al jurnalului intim:)...început în clasa a VI-a, la insistenţele lu' tata & continuat cu drag, râsete, nervi, bucurii, îndrăgosteli, emoţii, lacrimi ş.a.m.d., de sussubsemnata! Bubu ştie!] să-mi dovedească practica aproape îndelungată în ale istoriei recente a superstiţiilor mele, create şi (re)create. Nici prin cap să nu vă treacă vrăjitoriile, magiile albe sau negre, poate doar ălea multicolore:), flăcările violet, păpuşelele Voodoo bla,bla. N-am treabă, nici în clin, nici în mânecă cu drăcoveniile de genu' ăstora din pozele de upstairs pe care le-am făcut în septembrie 2010, lângă Căsuţa Meşteroaiei, locaţie a atelierului de confecţionat măşti tradiţionale, la unul dintre team building-urile din Muzeul în aer liber. Se vede că alţii au totuşi...ioi...iar eu doar îi supraveghez din umbră & din absolută întâmplare:).
Deja m-am plictisit...am obosit...mi-e foame...vine ploaia în sfârşit...Mi-am răvăşit postările în căutarea cunoscutului necunoscut sau viceversa,...nu-mi dau seama, oricum  supranatural:)..de tip eliziac. Am găsit ceva dovezi, gen: Juca-m-aş să mă joc cu jocul..., Între...şi ..., În căutare de răspunsuri obiective..., iar acum, SENZAŢIONAL...îmi continui şirul superstiţial cu ultima găselniţă...databilă, prin viu gând :) în preziua mea (07.07), de anul ăsta. Se întâmpla în timp ce, cu RockFM-u' în căşti, respectiv urechi, mă îndreptam spre Biserica Ursulinelor, ca să-i ascult pe copilaşii din Corul danez de băieţi, care, by the way, a cântat îngereşte, ca apoi s-o tai în Cramă la Don Titi şi prietenii mei, cu care mi-am prins ziua, după miezul nopţii:D. Şi mi-am zis ieşind din scară Primele trei melodii care sunt difuzate îmi vor fi dedicate mie şi noului an din viaţa mea. Sunt curioasă ce mă va caracteriza, ce-mi urseşte RockFMu'. Şi au fost, pe măsura aşteptărilor şi dorinţelor secrete adiacente lor. Vi le prezint în cea mai corectă ordine...nu mă acuzaţi de vrăjeli...Ce mi s-a destinat, e bine primit...:P!

1) QUEEN - The Show Must Go On - în ton cu my inner questions, legate de trecerea-mi!


2) Steppenwolf - Born to be wild - mi s-a confirmat buna alegere, pentru care am optat deja:D...Mai bag un by the way pentru băieţii de la RockFM, eu aş pronunţa ŞTEPĂNVOLF, aşa cred că ar fi pronunţia corectă pentru Lupul de stepă, în limba germană:)
 

3) Timpuri Noi - PERFECT...:) 

 

Acestea fiind zise/cântate...e chiar perfect...s-a terminat ploaia, păcat...
O mai aştept, mă duc la mama să mănânc de duminică.


Completare de la Rock FM, căruia i-am trimis link-ul pe Rock FM-ul de pe Facebook...ca să mă laud...:) și ca răspuns la introducerea/prezentare/ concluzia mea: "Bună seara...iată postarea de duminică, de pe blogu' personal...în care Rock FM ...se dovedește a fi pe post de ursitor...Aşa o fi? Vă ţuc din Sibiu...şi vă ascult...după cum se vede:"
"Rock FM Frumos-frumos. Ne bucurăm că ne primești lângă tine."




4 comentarii:

  1. mare figura esti!! te pup!
    Talida Lupu

    RăspundețiȘtergere
  2. :) mă bucur că şi de data asta mi-am dat arama pe faţă..:) Şi dacă stau şi mă gândesc...cu câtă lipsă de voiciune am început postarea...şi câtă energie aveam după terminarea ei. Şi eu te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mult cum scrii, ti-ai mai castigat un cititor infocat

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulumesc, Maria! Culmea, comentariul tau vine intr-un moment in care chiar aveam nevoie de un asemenea impuls "infocant"...Am jdemii de idei...dar, mai am ceva...un blocaj, care nu ma lasa sa scriu...si mi-e asa o ciuda, ca as avea timp, dar impulsinata..poate-mi dau drumu' la tavalugul gandurilor!

    RăspundețiȘtergere