11.2.12

Spamming myself...Sunt deraiată, fără doar şi poate. Sunt leneşă, mai mult ca sigur. Sadismul nu mă caracterizează, dar reciproca este general valabilă. V-am zis data trecută să păstraţi liniştea că m-a reapucat cititul...
Mincinoasă nu sunt [în principiu...am ajuns la pagina 254], dar cum se numeşte omu', mai bine zis oama care evită să-şi dea pe faţă adevărata natuară duală (cel puţin:D), cheamă la înaintare, întru-câtva în mod speculantiv, o acţiune demnă de tot respectu' = lectura, doreşte, cu nonşalanţă, să i se acorde atenţia cuvenită şi să i se motiveze, din oficiu, absenţa de la masa de scris?
Dar, cum se numeşte aceeaşi oamă, care printr-o (iar imi exacerbez calităţile;) adâncă inconştientizare se autosesizează (în aceeaşi manieră o ţâr' artificială) şi hotărăşte să-şi decline, autocaracteizându-se în stil negativo-comic, crâmpeie de adevărata-şi pseudopersonalitate, în vederea iniţierii grozavei..haha..acţiuni de a se aşeza [nu] ca toţi oamenii la laptop pentru a-şi înşira balivernele?
Luna, spadele, optul, Eliza abramburita!
Gata joaca de-a v-aţi ascunselea cu cuvintele...gata alambicările deviante...dulce realitate ... [ioi, mi-am amintit că am în ghiozdan napolitane cu ciocolată pe care şi le-a cumpărat Gabi după Serile sibiene de miercurea trecută - Elita germanilor din sudul Transilvaniei. Atunci când maşina ei dispăruse, ridicată fiind, din parcarea pentru taxi-uri, de lângă Muzeul de Istorie. Iar, de frig, de stres, de clanţa uşii..Joe a rămas la mine, cu gândul de a-l duce la seara de poker, dar acolo am avut vinete, zacuscă şi ştrudel de mere...wow...wow...iar Joe a fost amânat pentru noaptea de bridge, care n-a putut veni.:)) nu-i aşa că iar m-am v-am chiert între paratezele pătrate?] ...eşti invitată!
Acum vreo două săptămâni, pe la ora unu şi ceva, a sunat telefonul fix de la mine din birou. Reproduc conversaţia...nu că ar fi cine ştie ce...dar, intenţia mea este una educativă...
- Muzeul ASTRA, bună ziua!
- Bună ziua. Mă numesc ...[aici am uitat...un nume şi 3-4 prenume]...aţi câştigat 4000 de euro la concursul Romtelecom - Nescafe Brasero! Sunteţi proprietara acestui abonament de Romtelecom?
- Nu sunt, Muzeul ASTRA este proprietarul.
- Dar acest număr de telefon unde este, în ce birou?
- La mine în birou!
- Trebuie să vă anunţ că numărul dumneavoastră a fost selectat să primească premiul de 4000 de euro, iar dacă acesta este telefonul de birou, dumneavoastră veţi primi banii. Puteţi ajunge până la ora 17.00, pe Bulevardul Dacia, la numărul...[iarăşi am uitat]?
- În Bucureşti? Aaaa, nu...Eu sunt în Sibiu.
- Atunci mai există o variantă să intraţi în posesia căştigului. Vi-l trimitem prin Fan Curier. Unde doriţi să fie aduşi banii? La dumneavoastră acasa sau altiundeva?
- Să fie aduşi la muzeu...
- Trebuie să vă comunic că există un cost de 40 de euro pe care este necesar să-l plătiţi curierului. Aveţi aceşti bani?
- Aaaa, nu! 
- Dar puteţi să faceţi rost de ei, nu-i aşa?
- Aaaa, nu!
[Deja i se simţea o enervare în glas, ca răspuns la "aaaa, nu-urile" mele dezinvolte!]
- Deci, NU VREŢI să faceţi rost de aceşti 40 de euro!
- Aaaa, nu!
- Daca-mi permiteţi pot să vă întreb "de ce"?
- Clar, nu vreau pentru că nu prea cred în asemenea câştiguri, anunţate telefonic...sau pe e-mail...sau prin sms... [10 secunde pauză...]
- Vă felicit...pentru inteligenţa dumneavoastră!...
- De ce, pentru că nu am muşcat faza cu patrumii-i?
[În concluzie, am aflat mai multe detalii, pentru că m-am lăsat spamuită de bunăvoie şi nesilită de nimeni, cu excepţia curiozităţii mele bolnave câteodată. Era un tinerel, cu pretenţii de smecheraş/ infractor în devenire/ plictisit de Bucurşti/ melancolic, cu tendinţe romantice, pe alocuri...Într-un cuvânt, era un ANOST! Sau poate TRIST!]

Judecăţi concluzive aleatorii:
Feriţi-vă de măgăruş! Feriţi-vă de omul spân!

Ultima concluzie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu