13.2.11

Poftiţi în vagoane...!




Am pornit zilele trecute intr-o călătorie de epocă, pe traseul Paris - Istanbul...escală am făcut în Sibiu, şi am coborât pe sub Podul Mincunilor. Pe dreapta nu am putut să ne abţinem să nu intrăm în cafeneaua Orient Express...care culmea poartă, demult deja, numele trenului care ne-a adus aici. Pot să spun că, de la primii paşi, am simţit atmosfera atât de apropiată sufletului meu... Muzică bună - de fapt excepţională, idei vechi cu continuitate nouă, planuri de vacanţă şi itinerarii stablite între câteva cafele, mai multe ţigări, cioco aburinde şi un gin tonic. Nu spun mai multe...pentru că nu am făcut încă rezevarea pentru următoarea oprire, pentru atunci când viaţa ne va îmboldi să uităm de cotidian, înfundându-ne în istoria modernă. Şi acum, restul...e tăcere (Nae Caramfil - faină peliculă) şi fotografiile de săptămâna trecută...(pe facebook..una de poftă aici:)



Mai multe detalii aici: http://www.orientexpresscaffe.ro/

4 comentarii:

  1. Stiu Localul, il vizitam saptamana de saptamana cand se numea City Emanuelle Cafee .. In Fine au introdus sticle normale de bere ? Sa stiu daca ma duc sau nu . Ultima data cand am fost in OE erau doar sticle mici ..

    RăspundețiȘtergere
  2. poti sa imi spui cind se numea City Emanuele Caffe????

    RăspundețiȘtergere
  3. @Anonim...I-am transmis intrebarea ta lui Adi si uite raspunsul lui: "Cand eram in clasa a 10-a deci acum 4 ani se numea City Emanuele Caffe mergeam mereu acolo vinerea cu un prieten sa bem o bere." Deci prin 2007??!!! Din cate tin eu minte, acolo....prin 2005 a fost un sex-shop, iar apoi un bar in care nu am intrat niciodata...se vedeau pe fereastra canapelele rosii, lucioase...:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Da cand erau canapelele rosii era City E.C. ..

    RăspundețiȘtergere